Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

540 små nåle i ansigtet, gør det ondt? DERMARULLE

3. september 2017
REKLAME* Produktet er sponsoreret af Billigvoks.dk
I ved det måske allerede, hvis i følger med på instagram, men for nogle uger siden efterhånden, fik jeg produkter ind af døren fra Danske Ecooking. Mange af jer kender nok til ‘dermarullen’ det eksploderede fuldstændig i beauty-verdenen sidste år især, til trods for at have været brugt på klinikker år forinden. Kort og ligetil er det små ruller med endnu mindre nåle til at rulle henover både krop og hud. Dermarullen til hjemmebehandling findes i to nålestørrelser, henholdsvis 0,2 mm og 0,5 mm. Rullen fra Ecooking er udstyret med 540 bitte små nåle i kirurgisk stål, som man med et blidt tryk ruller henover ansigtet i forskellige mønstre. Det undre mig egentligt lidt at der ikke er en tegning over hvilket mønster jeg skal rulle omkring næsen – men jeg fandt ret hurtigt min egen rutine i det. Næsen lige præcist, har været min grund for at ville give rullen et forsøg. Jeg har grove og dybe porer på næsen især og dem vil jeg gerne til livs, helt til livs kommer jeg dem nok aldrig dog. Jeg har brugt rullen i en periode på 2 uger nu, overordnet set er det ikke lang tid til at teste produkter som disse, men jeg vil sige at jeg har kunne mærke forskel på min hud på kinderne især og selve dybden af mine porer og udseendet omkring næsen synes mindre. Jeg har ingen fine linjer i huden endnu (Thank god halleluja) så om rullen virker som lovet på disse, kan jeg hverken be- eller afkræfte.

Typisk tager det mig en fem minutters tid at behandle hele mit ansigt med rullen, der står at den kan bruges på hals og bryst også, men min hals var ikke glad for denne omgang, så det gør jeg ikke igen, istedet tager jeg kæbelinjen og går cirka 3-4 cm ned mod halsen derfra, i håb om en strammere kæbelinje, det ved jeg nu ikke om bare er ønsketænkning, men det kan ikke skade at give det er forsøg. Selve behandlingen gør ikke ondt, og gør det dét, presser du får hårdt. Et blidt og jævnt tryk er nok! Jeg synes oplever dog ubehag når jeg behandler hage og under næsen, da min hud er ekstra sart lige der. Når jeg er færdig med at rulle tager jeg 2 pump fra min serum eller olie og varmer op i håndfladerne hvorefter jeg smører det på i opadgående/udadgående bevægelser, her kan det godt svie lidt, og som beskrevet efter brug kan det føles somom man har fået lidt for meget sol i løbet af dagen og er blevet solbrændt. Dette oplever jeg dog øverst på mine kindben – det samme med rødmen. Jeg vil klart anbefale at bruge den om aftenen, både ift. rødme men også for at give din hud en pause natten over. På billigvoks’s hjemmeside står der at man kan bruge den hver dag, det vil jeg dog ikke anbefale dig, men istedet bruge Ecookings egne råd som hedder 2-3 gange ugentligt (disse har jeg selv fulgt.) Ecooking Super Serummen var jeg også heldig at få tilsendt, dum som jeg er, overså jeg at anbefalingen hedder 35+, serummen er møg lækker, føles dejlig på og plejer min hud efter endt rulning, min hud har dog tendens til at blive lidt stresset hvis jeg bruger for meget anti-age pleje, så pt. kommer denne på en gang i ugen, de øvrige dage veksler jeg lidt mellem olie og serummer med E Vitaminer.
Vil jeg fortsætte med min dermarulle? ja! rullen har virket for mig, og idet jeg indenfor blot 2 uger kunne se en forandring i min hudstruktur har givet mig blod på tanden, i er velkommen til at skrive til mig enten her eller på instagram hvis i vil opdateres om nogle uger, for så gør jeg gerne dette. Jeg oplevede i min første uge at min hud slog lidt ud omkring kinderne, og jeg kan forestille mig at det kan være et no-go for nogen, men prøv at give det en chance, istedet for at miste modet, en dermarulle kan være det der virker for dig.  Der findes et hav af disse ruller på markedet, og jeg kan kun udtale mig om denne, jeg tænker dog at det er meget det samme, så længe du sørger for at købe en rulle med nåle i eksempelvis kirugisk stål som er nemt at desinficere med et 1:1 forhold af alcohol og vand – Køber du rullen fra Ecooking høre der en lille spray flaske med hvori du kan blande indholdet, jeg sprøjter to gange efter endt behandling for at rengøre min dermarulle – gør det IKKE før behandlingen hvis du rengør med alcohol, da det helst skal være væk inden du ruller på huden. 
 
Tjek udvalget af produkter fra Ecooking lige HER
Produkterne er sendt til test fra Billigvoks.dk & Ecooking med henblik på anmeldelse eller fremvisning, jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget her eller ved at linke til billigvoks’s hjemmeside. Det vigtigste for mig er at forblive ærlig overfor mig selv og jer, derfor kan min holdning ej købes.

 • Svar
  Vanessa
  3. september 2017 den 21:54

  Den lyder super lovende. Jeg sad også og overvejede at prøve en dermarulle men jeg har ikke turde springe ud i det. Det må jeg dog gøre nu! :D

 • Svar
  Michelle Elbæk Jensen
  4. september 2017 den 17:47

  Jeg har virkelig tit overvejet at prøve den! Det må jeg helt klart gøre! :)

 • Svar
  Camilla Christine
  5. september 2017 den 10:08

  Jeg håber virkelig på at mine porer kan være så små som overhovedet muligt i fremtiden! Der er jo mange forskellige mærker, jeg kan dog ikke udtale mig om der er sammenligning mellem kvalitet og pris her, jeg er dog tilfreds med denne. Olier/serummer tror jeg dog du kan bruge din favorit af slagsen, så er det kun rengøring og rullen du skal investere i <3.

 • Svar
  Camilla Christine
  5. september 2017 den 10:09

  Jaaaa! Jeg kan kun anbefale den indtil videre. Håber på hammer lækker hud om et par måneder <3.

 • Svar
  Vejen til Birkin
  4. november 2017 den 10:55

  Den ser ny lidt skræmmende ud… 😀

  /Annette

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   6. november 2017 den 20:52

   Ja det kan den altså ikke komme helt uden om :-O <3

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  4. november 2017 den 12:28

  Jeg har virkelig overvejet at prøve dem, men det med de nåle gør mig lidt bange :-)

 • Svar
  kathrine johansen
  5. november 2017 den 0:19

  Jeg har selv brugt den men fik beskeden om at min hud med lidt akne eller urenheder ikke kunne tåle den, da man vil fører det videre i hele ansigtet! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

Skriv svar