Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

VITAMIN E | The Body Shop

22. august 2017
Vitamin E Overnight Serum In Oil Olien/serummen her er en klar vinder i mine øjne. Faktisk, så synes jeg bare at the body shop kan det der med olier. Denne er helt fantastisk om natten og jeg er sågar begyndt at kombinere den med min dermarulle, da den olie jeg har fået viste sig at være til 35 + år hud, der er jeg jo ikke helt endnu.. (Thank god. Bare tanken om at fylde 30 giver mig myldrekryb)
Denne anbefales egentligt til om natten, og det bruger jeg den jo også til, efter at jeg har renset med lidt micellar vand fra Matas’s egne striber. Efter brug af olien komme natcremen på. Den fungere som nævnt længere nede i indlægget også om dagen, hvis jeg er ekstra tør og trænger til lidt glød, så får mine kinder lige en tur også, næsen undgår jeg oftest med serummen om dagen, da jeg ellers får liiiiige lidt for meget dér. Serummen trænger hurtigt ind hvis den står alene, kombinationen med natcremen kan dog godt hænge ved lidt. Har du ikke de store penge til hudpleje ville jeg anbefale dig at købe denne samt. dagcremen, så har du både noget til dag og nat. Egentligt skal denne varmes op i hænderne men det er jeg ikke så god til, ofte massere jeg den bare ind med det samme. Er du i tvivl om denne fungere for dig, så kan du få en prøve i din lokale Body shop, de er altid super søde til at dele ud af erfaring og hjælpe dig på vej med prøver el. lign. (min søster arbejder der jo) host host. 28 ml koster 195 kroner. Den er dog noget mere drøj i brug end de øvrige produkter. 
Vitamin E Hydrating Face Mist er der noget jeg er fan af, så er det Face mists. Denne er dog mere end bare en ansigts spray, den plejer nemlig også. Sidste sommer var min helt store kærlighed Face mists, som egentligt bare var bestående af fancy vand, nu tog jeg springet videre og forventer derfor mere end bare et koldt pust af mine Face mists. Denne passer til alle hudtyper og dufter af rosenvand. Den fugter og plejer med vitamin E og siges desuden at skulle holde på makeuppen, det sidste kan jeg dog ikke bekræfte, da mit hverdagslook består af transparent pudder, bryn og mascara. 100 ml koster 95 kroner. Ikke en nødvendighed i min hudpleje rutine, men en lækker bonus. Har du ikke penge til hele serien kunne denne eventuelt nedprioriteres. 

Vitamin E Nourishing Night Cream Natcremen her er ret så lækker i konsistensen, den virker lidt som en 38% cremefraiche blandet med kondenseret mælk. Ja jeg sidder altså her og er lidt lækker sulten, kan i mærke det????? Denne er halvfed uden at fedte, giver det mening, tilgengæld er den noget længe om at trænge ind, og efterlader lidt en hinde på min hud især hvis jeg kombinere med olien, det synes jeg nu ikke gør så meget, da jeg trods alt bare skal i seng. Denne og de øvrige produkter i Vitamin E serien anbefales til alle hudtyper, og er ekstra god hvis du har tør hud, har du fedtet hud, så skal du huske at din hud også kan overproducere olien fordi den mangler det, det var tilfældet hos mig. Efter jeg begyndte at give min hud fugt og olier skinnede jeg slet ikke så meget i løbet af dagen som ellers. Desuden er jeg stortset makeup fri om sommeren, som også giver min hud plads til at ånde samt. en renere hud. Bonus er jo så også at man får solkysset hud, når nu man bevæger sig ‘nøgen’ ud. 50 ml koster 175 kroner. 

Vitamin E Moisture Cream Dagcremen her er blandt The body shops bestsellere og det er ikke uden grund. Denne plejer og nærer min hud hele dagen faktisk lover den op til to dages fugt, meeeen, det ved jeg nu ikke! En let og lækker dagcreme er lige præcis de ord jeg ville bruge til at beskrive produktet her. Min morgen rutine består somregel af at jeg vasker mit ansigt med vand og lidt af min cleanser fra Dermalogica, er min hud ekstra tør kan jeg godt finde på at putte serummen på også, men det er somregel ikke nødvendigt, da natcremen gør sit arbejde natten over. Hvis man som jeg, har lidt af fedtet hud i årevis, så ved man også hvor ubehageligt det er at have en fedtet creme i ansigtet, især hvis man har travlt om morgenen og gerne bare vil ‘videre’. For mig er det vigtigt at min dagcreme trænger hurtigt ind og vigtigst af alt IKKE efterlader mig fedtet – tak, det har jeg fundet i denne. Jeg så dog gerne at denne havde bare en smule SPF i sig, som jo er godt for huden året rundt. 50 ml koster 155 kroner, du kan dog også få en større udgave på 100 ml til 265 kroner. 

Har i prøvet nogen af produkterne i serien? 

 • Svar
  Vanessa
  1. september 2017 den 13:52

  Dem må jeg da ud og ha' �� de lyder da alt for lækre til ikke at prøve!

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  3. september 2017 den 15:45

  Jeg knuselsker selv Vitamin E serien <3 Har Serum in Oil og Aqua Sorbet cremen. Vil super gerne prøve mere derfra en dag :D

 • Svar
  Emilie Ildstein
  11. april 2018 den 21:51

  De er simpelthen så skønne de produkter, og dufter fantastisk!❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   12. april 2018 den 18:53

   Kunne ikke være mere enig søde du! <3

 • Svar
  simone
  12. april 2018 den 10:20

  Dem må jeg da prøve!

Skriv svar