Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

SUMMER ESSENTIALS 2017

10. august 2017
THE BODY SHOP VIRGIN MOJITO GEL, SCRUB & SORBET det lader til at sommeren endeeeeelig er lidt på vej, vejret er ihvertfald ganske ok her på landet i vestsjælland. Virgin Mojito serien tager mig med til sol og varme og dufter at lækre mojitos – som navnet så fint antyder. Scrubben er helt speciel, og har en skrig grøn farve med små sorte og grønne korn i for ekstra skrubbe effekt og så er den lækker og gele lignende i konsistensen. Sorbetten er dog min favorit i serien, da den er en ultra let gel som er drøj i brug, duften kan være krads i starten men den falder i intensitet forholdsvis hurtigt og bliver mere neutral og efterlader mig istedet med en mynte duft. – Min søster mener desuden at myg hader mynte? Måske at det er derfor at jeg ikke er blevet stukket i år (endnu…)? haha.
DERMA SPA SUMMER REVIVED TANNING LOTION Når nu solen har ladet vente på sig, kan man altid snyde sig til lidt ekstra glød, personligt er jeg ikke fake-tan fan, da jeg er herre dårlig til det. Denne er dog lige til, og kræver kun en gennemrenset hud for at ligge pænt. Jeg bruger denne på mine ben da jeg går lidt for meget i lange bukser også her om ‘sommeren’, så er jeg ihvertfald klar i tilfælde af at stængerne skal luftes i en sød kjole. Produktet her fik jeg tilsendt for en lille uges tid siden, gennemført lille pakke for produktet her, som udover denne kunne rumme solhat, håndklæde og skrubbehandske. win win. 
MARIA NILA TRUE SOFT ARGAN OIL Produktet her er ikke kun min summer essential, men min hverdags essential. Jeg har nemlig været vild med det i godt og vel et halv år. Olien er enormt drøj i brug som billedet måske indikere? Jeg er ikke engang noget halvvejs i det nemlig. Olien her giver mit hår alt det har brug for, jeg fik endda ros hos frisøren for at have velplejet hår og hun kunne ihvertfald ikke se at det var 1½ år siden jeg sidst var blevet klippet – så tak til Maria Nila for at pleje mit hår. Måske i husker mit indlæg om Maria Nila? produkterne er veganske og helt fantastiske. De er dog noget pricy, og det ligger jeg altså ikke skjul på jeg ikke er meget for at bruge penge på. Jeg vil DOG sige at olien er alle pengene værd, da den udover at være genial vil holde virkelig længe. Modsat en hårkur eksempelvis hvis man som jeg har langt og tykt hår.
H&M SOLBRILLER Jeg fik i en brandert sat mig på mine yndlings (og eneste) solbriller, derfor måtte jeg på en større jagt på fisketorvet efter et nyt par, jeg fandt heldigvis hele to par i Hennes og Mauritz som jeg synes sad ganske fint på mit ansigt. Ulempen ved disse er dog at de kan glide lidt hvis det er en dag hvor jeg sveder lidt – yes, TMI I know. Men vi er vel alle lidt halv klamme, og har man som jeg olieret hud på netop næsen så er der rutsjebane for alle pengene – eller, måske lidt overdrevet. De er fede og får styr på mine fimre hår på hovedet, da de primært sidder ovenpå, jeg fandt nemlig ud af der ikke var meget sol filter ting i! De kostede 50 kroner, hvad skal jeg sige? Solbriller i ihvertfald et must. 
THE BODY SHOP VITAMIN E HYDRATING MIST Jeg har snakket lidt om at jeg for nyligt har udskiftet hele min hudpleje serie, det kommer der et indlæg om snarest! I min nye rutine er produktet her, og kender man bare lidt til mig så ved man at jeg er absolut afhængig af face mist i alle dets former. I love it. Denne fugter, plejer og kan desuden bruges til at friske makeuppen op i løbet af dagen? Kan godt efterlade en lidt oily, så har man olieret hud så ville jeg ikke bruge den som settingspray men istedet som friskt pust på et ‘nøgent’ ansigt. Jeg er fan. 
MOROCCANOIL HYDRATING STYLING CREAM Produktet her dukkede op i min Look Fantastic box, og den dufter akkurat ligesom Moroccanoils kendte og populære olie. Den duft er jeg heldigvis vild med, og cremen her bruger jeg i håret når mit hår er håndklæde tørt, inden jeg reder det ud – for så er det nemlig noget nemmere. Den hjælper mit hår på vej inden styling og gør at mit hår forbliver glat længere hvis jeg senere vælger at glatte det. Er du til hamrende blødt, skinnende og velplejet hår ville jeg give produktet her og de øvrige i dets serie et forsøg.
MATAS SOLOLIE Jeg har altså fundet en sololie som ikke fedter og slet ikke føles som olie. Det er jeg noget begejstret for. Tippet er hermed givet videre. Matas Sololie er et hit her, på de enkelte dage hvor jeg har haft behov for solbeskyttelse (tak Danmark) har denne været på min hud. Olien er i spray form som gør den nem at arbejde med, har jeg trængt til at opfriske solcremen i løbet af dagen har jeg blot sprøjtet lidt ekstra hvor behovet var. Lige nu er der desuden 2-for-1 på Matas Solstriber, t.o.m 16 August 2017. Det er nu det skal udnyttes! 
BERTHELSEN BETA FACTOR Noget jeg har talt om ganske få gange her på bloggen er min soleksem/børneeksem hvad man nu vil kalde det. Jeg får altså nogle smertefulde og grimme røde knopper på min hud som klør som ind i helvede. Jeg har grædt både snot og især tårer over det, da det nogle somre har været så slemt at jeg har måtte blive indendørs og end ikke faktor 50 kunne hjælpe mig. Jeg har de seneste år fundet to produkter som har fungeret for mig om min eksem. Det ene er Berthelsen Beta Factor og det andet Imedeens tabletter (de orange). Berthelsens beta factor er dog det billigere alternativ og koster ikke engang en hundrede mand. Jeg tager en tablet dagligt og min hud forberedes indefra til at tage godt imod solen. Det siges desuden at give en mere jævn og brunere farve. det kræver dog at solen dukker op før at jeg kan be/afkræfte dette.
Hvad er dine Sommer Favoritter? Fortæl mig i kommentarene under indlægget her! Måske endda et sommer tip, som kan hjælpe mig eller mine læsere på vej? 

 • Svar
  Vanessa
  6. september 2017 den 13:13

  Jeg vil så gerne prøve Maria Nila Soft Argan – jeg har hørt så meget godt om den ?

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   6. september 2017 den 16:30

   jaaa smukke! Den er bare SÅ lækker. Elsker Maria nila!

Skriv svar