Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | AUGUST 17

19. august 2017
Månedens Look fantastic box er nu landet og nu er det blevet min tur til at vise den frem for jer søde læsere. Månedens tema er GLOBAL GLAMOUR, jeg tror, uden at have læst ret meget op på det, at det er fordi de forskellige brands i månedens box stammer fra forskellige steder i verden. 
Skin79 Super Beblesh Balm SPF30 Pa++ BB Cream Koreansk inspireret hudpleje når det er bedst, denne BB cream giver en ensartet glød og beskytter ovenikøbet mod sol og grimme stråler. Indeholdende hele faktor 30. Normalt kan jeg godt lide at min faktor i ansigtet er lavere end den på kroppen, da mit ansigt har det med at få farve langsommere end resten af MIG. Lidt irriterende egentligt. Faktoren her måtte for min skyld godt være en faktor 20. Jeg er dog ikke helt klar til at putte denne i min rutine, da jeg har specielle ansigts-solcremer med matterende effekt som gør jeg ikke ligner en friture gryde efter en time i solen. Men tanken om Skin79 er ganske tiltalende og jeg får lyst til at læse op på brandet. 

Korres Moisturising Body Milk Basil Lemon ord kan næppe beskrive hvor FUCKING lækkert jeg synes den her dufter, i ved om nogen hvor højt jeg elsker syrlige dufte, og denne er INGEN undtagelse føj hvor er den lækker. Græske Korres trækker som altid fantastiske bade og kropspleje produkter ud af ærmerne, denne er ingen undtagelse. NOPE. 

Mane’N Tail Shampoo + Condtioner for nogle år tilbage var hår produkterne her all over the internet, som i virkelig, alle steder. Det var nemlig disse som de helt store stjerner brugte, og jeg glæder mig derfor til at give dem et forsøg. De ryger med i weekend tasken, når jeg skal besøge min forældre, Der er alligevel til et par gange i de små flasker på 60 ml hver, det er rart at få lov til at prøve både shampoo og balsam også, på den måde gør det dét lidt nemmere at finde ud af om man skal investere i serien eller ej fremover. 

Lottie London Balm Ball Lip Hydrator Cherry Pie Læbepomaden her er lidt fin, og så dufter den som slik. Personligt vil jeg nok mene den er til det yngre publikum, da jeg selv synes det er en anelse uhygiejnisk med produkter der kommer sådan her og så duften også. Selve pomaden fugter mine læber fint og giver mig lyst til slik. Jeg er dog ikke fan af det ‘hvide’ look den giver mine læber. Var jeg yngre havde denne måske vundet mit teenage-hjerte, men der er simpelhen for mange andre fantastiske læbeprodukter på markedet – Sorry!

Gatineau Gentle Silk Cleanser Hvis jeg ikke husker helt galt, så er mærket her et fransk high'(er) end brand, det er vidst ikke helt billigt???? Gatineau har jeg dog kendt til for deres kropspleje produkter også, dog uden at have prøvet dem før. Jeg fik cleanseren, og da jeg duftede til den første gang fik jeg straks deja vu, jeg føler altså jeg har duftet den før, men jeg har aldrig prøvet serien? HM. Cleanseren her minder mindst af alt om en flydende lotion, perfekt til at have med i tasken eller on the go når man skal fjerne sin makeup og rense sin hud. Dufter dejligt og anbefales desuden til sensitiv hud. Den er dog ikke parfume fri, så er du sensitiv overfor dette ville jeg ikke anbefale den.

LORD AND BERRY Magic Brow Pencil Jeg er vild med lækre bryn, især den naturlige af slagsen og denne blyant kan klart hjælpe en på vej. Jeg ville dog ønske den havde en anden side også, så man kunne bløde stregerne lidt ud efter påføring – altså en rund børste til at rede brynene efterfølgende. Jeg er også vild med at det en en bryn blyant, for så kan den nemlig spidses og holdes skarp for fejlfri påføring i fremtiden. Produtket holder godt, dog ville jeg ønske nuancen var en anden, da denne er en anelse for rødlig til mig – jeg har lidt en pet-peeve for bryn produkter med rødligt skær…. I know.
God box, jeg savner dog noget mere makeup eller ansigtsmasker, synes ofte der går lidt for meget kropspleje/hudpleje i den. Jeg betaler 107 kroner om måneden inkl levering og den er i mine øjne alle pengene værd. 
Du kan desuden klikke på mit henvisningslink / billedet herover hvis du ønsker at handle hos Look fantastic, så får både du og jeg rabatkoder (y). Virker det ikke er min unikke kode CAMILLA-R2E

    Skriv svar