Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

JACLYN HILL PALETTE…. Permanent?

18. august 2017
Den 22 August kommer denne skønhed tilbage på Morphes hjemmeside, jeg indrømmer ærligt at jeg er lidt skuffet. Jeg tror faktisk ikke at jeg er den eneste. Jeg havde lidt håbet og fået indtrykket af at paletten her var Limited Edition og det hev da også lidt ekstra i mig da jeg trykkede et par stykker hjem i første omgang – ja jeg forguder jo også Jaclyn og vil hjertens gerne støtte hendes arbejde, men det andet trak nu også lidt i mig.

Her til aften modtager jeg så en email, paletten er altså back in stock for tredje gang, eftersom den på under en time er blevet udsolgt begge gange før. (jeg fik fingrene i paletten ved første stock, efter at have siddet i kø og opdateret deres hjemmeside en tyve til tredive gange. I den mail jeg modtog stod der følgende 

Jeg tolker det altså lidt, som en semi-sneaky måde at afsløre at paletten bliver permanent? Er det bare mig? Det tager for mig toppen af hypen omkring paletten. Selve produktet er jo hamrende godt, øjenskyggerne er pigmenterede, cremede og anderledes end mine øvrige morphe skygger, meeeeeeeeeeeeeeen…. Forresten tror jeg ikke at jeg officielt har vist paletten frem på bloggen, men hvis i vil se swatches, fremvisning el. lign. så LET ME KNOW.

Tror i at paletten bliver permanent? Og skal i have klikket den hjem når den igen kommer på lager? 


Med koden JACATTACK får du desuden 10 % på dit køb på siden. You’re Welcome. 

 • Svar
  Signe Oppegaard
  19. august 2017 den 8:03

  Altså, det håber jeg sgu ikke, den bliver – for jeg har lige købt den til overpris på eBay! ??

 • Svar
  Camilla Christine
  19. august 2017 den 8:42

  Det håber jeg virkelig heller ikke, men tror det altså lidt. Det er lidt unfair ja :-( hvad måtte du af med? <3

 • Svar
  Signe Oppegaard
  19. august 2017 den 16:57

  Havde lidt bøvl med at finde en original – og fra en sælger, som ville sende til Danmark. Endte med at slippe 600 kr for den ?

 • Svar
  Camilla Christine
  20. august 2017 den 12:38

  ah, ja ok! jeg købte to, da jeg bestilte ved første release, der solgt jeg min anden til 400 kroner, så var omkostningerne ligesom dækket. Du bliver glad for den, paletten er SÅ smuk. <3

Skriv svar