Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | AUGUST 2017

30. august 2017
Månedens Box er vores, nemlig os medlemmers. Fire skønne kvinder har nemlig været forbi Goodiebox kontoret og været med til at sammensætte en box. Desuden indeholder August boxen hele 5/6 fullsize produkter – og de fem alene har en samlet udsalgspris på 574 kr. 
Ole Henriksen Counter Balance Oil Control Hydrator & Cleanser Ole Henriksen har skabt en ny serie til dig med oliereret og kombineret hud, og til dig som gerne vil komme de store porer til livs! Serien skulle desuden bringe huden i balance og reducere olieproduktionen, ydermere give et mat look til dig med ekstra olieret hud. Pt. passer serien her dog ikke til min hud, så jeg smider den i bytte-bunken og håber at en anden vil værdsætte det mere end jeg. I mean, udover at være verdens dejligste mand med en fantastisk udstråling laver han jo også hammer-lækre produkter, især hans håndcreme er jeg fan af og cleansing wipes.  
Miqura Premium Foot Mask Produktet her har jeg prøvet før og de er ret sjove. Jeg tror måske det er en 2-3 år siden vi sidst modtog sådan et par sokker her. Jeg kan huske hvordan jeg skøjtede rundt på gulvet med dem på, i min gamle lejlighed. Har man ikke hørt om eller har kendskab til disse fodmasker, kan det godt virke virkelig mærkeligt, men det er nu altså bare smart også. Du tager nemlig en maske på hver fod, (de skal være rene) og så er masken egentligt bare en sok som er spækket med en masse gode ingredienser. De skal sidde på i 20 minutter, men bliv nu siddende, istedet for at rende rundt som en tosse (mig). Bagefter har du bløde babyfusser, og resterende produkt smøres bare ind hvorefter man smider sokkerne ud. 
Nailsinc Powered By Collagen Ridge Filling Base Coat Denne her base coat kommer som kaldet, mine negle har det ikke fantastisk. De er bløde og rillede enkelte steder, så en base coat der styrker mine negle er lige hvad jeg har brug for. Lakken er stortset klar når man påfører et lag, men jeg har faktisk haft puttet to på og ladet den virke alene. Jeg glæder mig dog til at forhåbentligt få lidt længde på mine naturlige negle, for så kan jeg også begynde med lidt farver også. Fylder små bump og riller i neglen, kunne dog ikke helt klare de dybe jeg har, men det regnede jeg nu heller ikke med. Håber på stærkere negle, ASAP. 

Pixi Multibalm Baby Petal se nu lige en smuk farve produktet her har i tuben, måske i allerede har set den på, på min instagram? Jeg lavede det ihvertfald en lille demo på min story. Men ÅH hvor ville jeg ønske at produktet her stod godt til min hudtone, det gør den bare ikke. Jeg får sådan et ‘foundation look’ fordi mine læber i forvejen er meget røde, så udvisker produktet her mig faktisk lidt. ØV for den er bare så smuk på både min håndryg og på kinderne (jeg er ikke blush pige, men det skulle jo lige prøves..) Det smarte ved produktet her er dog at det ér en multibalm, hvilket betyder den kan bruges flere steder i ansigtet. Havde den bare været lidt mørkere havde jeg været glad, for farven og nuancerne er jeg helt vild med. Jeg ved ikke om i andre har fået andre farver? Det må jeg lige undersøge, for så skal jeg da bytte mig til en anden. Jeg er ret glad for Pixi produkter, da de alle er så naturlige og fine på, pakningen er også så fin jo. 
The Vintage Cosmetics Company Eye Lash Curler Så fin en vippebukker, men jeg ved altså ikke om det bare er mig…. Men… jeg kan ikke lide at have en fjeder så tæt på øjet?! Den anden vippe bukker jeg har, har ikke en fjeder, så det kan jeg ikke vende mig til. Det virker altså også somom der er et eller andet galt, enten med buen på bukkeren eller mit øje, men jeg kan simpelhen ikke komme ind og bukke vipperne ordentligt på højre øje? Smuk er den dog, i rose guld, og så matcher den jo pincetten fra samme firma, som vi har fået i en box tidligere. hm. Jeg er dog fan af at der med bukkeren kommer ekstra puder med, så man kan udskifte dem, desuden er de af gummi så de kan skylles rene efter brug. 

Emité Millesis Active Eye Light, 101 Concealer Cruelty free concealer, som lysner øjenområdet op, jeg er fan. Den er ikke uber pigmenteret, så har man meget sorte rander skal du suplere med en tykkere concealer ovenpå. Denne er for mig lidt mere et hudpleje produkt end en egentlig concealer, heldigvis for mig, døjer jeg ikke med mørke rander eller poser under øjnene, så her kan den godt stå alene. Jeg er spændt på nu den hedder active eye light, om den vil give enormt flashback på billeder med blitz…. hm. Produkte er fint og emite har formået at lave et produkt og en pakning der ser luksuriøs ud. Det har jeg normalt ikke kunne sige om deres pakning. 
Hvad synes du om månedens box? hvad var dit hit or miss?
Boxen kan fåes for 169 inkl fragt og håndtering lige HER
Boxen er sendt til test, men jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg. 

    Skriv svar