Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Vidunder salt fra Dermalogica

8. juli 2017
Jeg har igen fået lov til at vælge et produkt til test hos billigvoks.dk. Denne gang kunne jeg vælge et produkt fra Dermalogica og jeg surfede derfor lidt rundt på både net og hjemmesiden inden jeg tog min beslutning. Det er begrænset hvad jeg kan nå at få ud af et almindeligt hudpleje produkt, indenfor den deadline jeg har, især hvis jeg skal kunne give jer en ordentligt anmeldelse samt. se eventuelle resultater. Derfor valgte jeg denne gang produktet her, med det lange navn… Hydro-Active Mineral Salts, som jeg i forvejen havde læst om på nettet.
Selve produktet er en mineral salt, med salt fra det døde hav. blandet med nogle lækre pulveriserede ingredienser, heriblandt Lavendel, koriander og kanel. Især lavendelen gør et eller andet ved mig og mine sanser. Duften er kraftig og ret intens, men jeg har overgivet mig total til den. Jeg slapper fuldstændig af. Produktet her har flere funktioner generelt, jeg har sågar hørt om nogle der bruger den som peeling i ansigtet, det har jeg dog ikke givet mig i kast med endnu, det gør jeg nok heller ikke, hvis jeg skal være ærlig. Til gengæld har jeg har stor succes med produktet som body scrub, helst på en hud der ikke er alt for våd, da produktet hurtigt opløses. Jeg ejer desværre ikke et badekar, men jeg drømmer om at ligge og bløde op til duftene i produktet her. Mums. Jeg har tilgengæld gjort det næst-bedste og det må være at bruge denne som fod-bade salt. Det fungere den bare så godt til, og man får lækre bløde fusser. Som scrub er produktet ikke nær så drøjt i brug som i f.eks. bad eller fod-bad. Prisen er ikke helt billig, men produktet her er dét værd i mine øjne. Ønsker du ikke at ofre de 225 kroner som produktet koster på hjemmesiden er der heldigvis masse-vis af andre skønne scrubs og bade salte på markedet. Se udvalget af Dermalogica produkter ved at klikke HER.
Produktet er sendt til test fra billigvoks.dk. 
Mine indlæg kan indeholde affiliate links som kan give mig provision ved et eventuelt salg. Indlæg er som altid ærlige, min holdning til et produkt vil ALDRIG være til salg.

 • Svar
  Liselotte / Everyday Couture
  10. juli 2017 den 19:38

  Hvor lyder det spændende det salt.Og ja du har helt ret med deadlinen, det er ikke altid til lave en udførlig anmeldelse./ Liselotte

Skriv svar