Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Icy Magic / La Véritable Creme De laponie

2. juli 2017
Nogen gange finder man noget ekstra lækkert i sine månedlige boxe. Det var altså tilfældet her. Jeg fik nemlig begge produkter her i en box. Jeg ved at den ene er fra en Lookfantastic box, men kan altså ikke huske om det er tilfældet med begge. 
Produkterne jeg har i min samling er henholdsvis Icy Magic en kølende eye-gel med en iskold metal kugle tip. jeg lider (heldigvis) ikke af hverken poser eller rynker under øjnene, så i den dur kan jeg ikke sige om den gør magi. Produktet ‘lover’ dog at reducere fine linjer, poser og hævede øjne – sidstnævnte kan jeg skrive under på virker, ihvertfald for mig. Men som alt andet så er vi forskellige og hvad der fungere for nogen, fungere ikke nødvendigvis for dig. Jeg er ihvertfald blevet glad for produktet her om morgenen, især på mine onsdag, hvor jeg står op 4.30 for at åbne på jobbet, her fjerner den hurtigt udseendet af at have været ALLLTTT for tidligt oppe. La Véritable Creme De Laponie (ja, eller læbepomade!) Jeg har før haft et lidt anstrengt forhold til læbepomader i flydende form, primært fordi at jeg flere gange før har endt med alt for meget produkt, eller produkt all over. Selve læbepomaden her er dog noget mere cremet og jeg slipper derfor for at skulle spilde produkt – nå ja, og for at have det EVERYWHERE. Pomaden efterlader desuden en hinde på mine læber som for dem til at fremstå super glossy. Fugter og plejer i dybden, alt i alt super effektiv.

    Skriv svar