Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JULI 2017

29. juli 2017
Månedens Goodiebox er landet… Den er faktisk sammensat som jeg aller bedst kan lide dét, nemlig med produkter til lidt af hvert. der er både til krop, hår, hud negle og lidt makeup – Det er jo HELT perfekt. Månedens tema er ‘Summer fling’, noget jeg personligt ikke har mærket meget til hvor jeg bor. Jeg tror faktisk at vi sammenlagt snakker om 4-5 dage med godt vejr, men mon ikke bare det lader vente på sig? eller? 
NAOBAY Vitality & Shine Shampoo denne shampoo fra Naobay er fri for alle mulige grimme ting, og så er den tilmed vegansk, noget jeg mener at alle produkter egentligt burde være, hvad er det som er så svært at undvære i beauty produkter som indeholder bi-produkter fra dyr, måske nogen kan fortælle mig dette? Shampooen her er sulfat og silikone fri og dufter dejligt og friskt af citrus. Den har ikke været på mit hovede, endnu dog. VIDSTE DU – at selvom et firma i dk ikke tester på dyr, så kræver de i Kina at produktet testes (blandt andet på dyr) for at måtte sælges i landet? Det betyder faktisk også at mærker som M.A.C ikke længere kalde sig cruelty-free, da de har sagt ja til dyre test for at kunne udvide til det kinesiske marked. 

MODELCO Instant Brows farven her passer ikke lige til mig, så den ryger videre i bytte/sælge puljen. Bryn er så vigtige for mig, og hele udtrykket i ansigtet, derfor er en god bryn blyant KEY. Denne er mere cremet end jeg normalt har haft brugt, det betyder dog også at den oftere skal spidses da spidsen hurtigere bliver flad. Virker fint pigmenteret og børsten i enden er uundværlig, hvis man vil undgå skarpe linjer og istedet børste brynene ud for et mere naturligt look. TIP: jeg har ret så få hår på den inderste del af mine bryn, det gør at det hurtigt kan se unaturligt ud når jeg tegner dem op. Istedet tegner jeg en streg der følger hele brynet UNDER brynet, og børster den opad, på den måde har jeg ikke en kantet start på mit bryn – skal jeg have mere fylde på spidser jeg blyanten og tegner hår strå i opadgående retning, disse skal dog ikke børstes ud, så gør det til sidst.

Rodial Dragon’s Blood Eye Mask heldigvis døjer jeg ikke med hverken render, rynker eller trætte øjne. Jeg har dog hørt fantastiske ting om Rodial, og endnu mere om deres Dragon’s Blood serie, som vidst også har været en del af en anden beauty box tidligere? Disse virker desuden kølende. Indeholder godt nok ikke Drage blod, som serien så fint hedder men derimod plejende ingredienser som eks. oliven olie. 

Weleda Nail Care Pen Produktet her tog jeg i brug med det samme, da mine negle virkelig trænger til kærlighed. Denne neglepen dufter noget kraftigt af granatæble, men det er til at klare. Det er efterhånden blevet en ting jeg smøre på mine negle dagligt, da især mine neglebånd trænger til en kærlig hånd. Desuden har jeg fået rillede negle på mine tommelfingre, dette tvivler jeg dog på at produktet her kan hjælpe mig af med. Mangler du en god pen til at pleje dine negle og som et alternativ til en negleolie i flydende form, så er denne fra Weleda et godt bud. 

Mesauda Definitive Mascara Jeg er noget kræsen med mine mascaraer og iøvrigt har jeg lige taget hul på en ny. Så denne ryger på pause hvis ikke i bytte bunken også. Mascara er et af de produkter der kan holde sig kortest tid, så hvis jeg åbner den nu risikere jeg at den bliver dårlig inden jeg får den brugt op. Vi har dog modtaget dejlige produkter fra Mesauda før, som jeg husker som værende ganske ok, dog med en halv kedelig pakning somregel. 
Ilse Jacobsen Sun Seaweed Face Cream SPF 15 jeg ved ikke om jeg har levet under en sten, men siden hvornår laver Ilse Jacobsen hudpleje? – jeg ved hun laver regntøj og også har en kæde med blomster butikker, og nu dette? GIRL BOSS. Det er noget af et rige hun efterhånden har bygget op, eller brandet har. Dette er en dagcreme / solcreme i ét som både plejer og beskytter. Personligt er jeg mest til højere faktor i mine solcremer dog. Denne skal dog have en chance alligevel. Let me know hvis du har prøvet nogle produkter fra Ilse Jacobsens hudpleje????? Noget der kan anbefales?

Jeg får tilsendt boxen hver måned gratis, dog er holdninger som altid egne. Jeg får ingen finansielle fordele ved at dele boxen med jer. Jeg deler produkter samt. koncepter jeg kan lide (Goodiebox er en af mine favoritter). Ærlighed frem for alt. 

    Skriv svar