Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JUNI 17

24. juni 2017
Look Fantastic boxen er nu på bloggen – Jeg håber at i trods sen modtagelse af denne stadig læser med.. !! Boxens tema er Wanderlust og indeholder en samling af lækre produkter. Ideelle til at tage med sig på eventyr. 
First Aid Beauty Facial Radiance Pads First Aid Beauty laver hammer gode produkter og da jeg modtog denne var jeg slet ikke i tvivl om det ville blive endnu en favorit. Disse ‘pads’ renser og eksfolierer min hud.. Det er faktisk lidt vildt, men min hud føles fuldstændig som ny efter bare en af disse rense-rondeller – som altså rækker til hele ansigtet samt. hals og bryst. Min huds overflade efterlades desuden blød og med en lækker glød ved brug. 
MONUspa Rosewood Reviving Mist jeg er vild med face mists, det er ingen hemmelighed. Og denne har jeg næsten brugt hver en ml af. Duften kan for nogen virke noget voldsom. For mig minder den mig dog om This works produkterne, aromaterapi spray/roll on, og duften giver mig en følelse af velvære, trods jeg aldrig ville kunne lide duften som duft alene – giver det mening? Det indeholder ihvertfald noget der får mig til at slappe af, og så føles den lækker på huden. Jeg har dog et ‘miss’ og det er altså at selve sprayeren på produktet er meget kraftig og det ødelægger lidt ideen af afslapning for mig. Du skal ihvertfald 50 cm væk fra ansigtet, hvis ikke mere, det er lidt ærgerligt. Produkt beskrivelsen lover desuden at den kan friske makeuppen op, det har jeg dog ikke prøvet, da jeg kun går med mascara og lidt gel på mine bryn her om sommeren. 
KÉRASTASE Resistance Bain Force Architecte Shampooen her er til skadet og tørt hår, hvilket jeg ikke rigtigt har. Jeg tænker dog at det aldrig kan skade at give sit hår lidt ekstra pleje og selvom jeg aldrig har prøvet produkter fra Kérastase før, så har jeg hørt utrolig godt om deres hår produkter. Duften er skøn og frisk og størrelsen på de 80 ml, er en perfekt rejsestørrelse og rækker til mere end bare én hårvask – så når man nemlig også danne sig en mening om produktet og derved finde ud af om det er noget man ønsker at gå ud og købe efterfølgende. Jeg har ikke fået prøvet shampooen endnu men den lover at genopbygge og give både blødere og glattere hår. Let´s Find out. 
HAILEY BALDWIN FOR MODELCO LIPGLOSS i Farven BIZ noget jeg aldrig har troet jeg ville kunne lide er en lipgloss, men jeg har altså fundet en som falder i min smag. Denne har den smukkeste farve og den LÆKRESTE duft af jordbær, som giver mig lyst til at æde tuben – Bare rolig, jeg skal nok lade være… Måske…!? Selve farven er smuk i tuben, men på læberne passer den utrolig godt til min naturlige læbefarve som er noget mørk. Produktet føles ikke nær så klistret som mange af denne typer produkter har det med at gøre, og føles endda let på. Jeg kan ret godt lide at produktet her er helt uden sheer og glimmer, som jeg virkelig ikke er fan af på læberne. Jeg skal stadig vende mig til at det ikke er ‘silky smooth’ som pomader og læbeolier, men jeg er villig til at give produktet her en chance, da jeg er ret vild med de øvrige kvaliteter. 
Bellápierre Highlighter i Farven Exite Jeg har allerede produktet her, faktisk tror jeg det er den 3 eller fjerde jeg har fået i en beauty box, dog i forskellige farver. (exite har jeg dog to af) og lige farven her duer ikke med min hudtone. Tilgengæld er jeg ret vild med farven Champagne, som jeg rocker engang imellem på mine kindben, den er nemlig rå-lækker og passer til mig både når jeg er bleg og har fået lidt farve i ansigtet. Jeg kunne godt tænke mig at der var et låg indeni også, når du åbner skruelåget kan du nemlig risikere at have glimmer alle steder. Selve indholdet kan jeg dog ikke sætte en finger på. 
Balance Me Balancing Face Moisturiser produktet her er 99% naturligt, og er fri for en masse grimme ting. Jeg har dog ikke fået prøvet det endnu, og påtænker helt ærligt heller ikke at gøre det. Efter en lang periode med forskellige cremer er min hud nemlig endelig ved at stresse ned igen og jeg er påbegyndt en hel ny hudpleje serie fra The body shop. Denne ryger i bytte-bunken, måske jeg bytte mig til en lækker ansigtsmaske eller scrubben fra Majs Goodiebox. haps. 
Prisen jeg giver er 107 inkl fragt og håndtering, (jeg købte da pundet var lavt samt er bundet 12 mdr.) 
Jeg tillader mig desuden at dele mit henvisnings link samt kode CAMILLA-R2E …. -Det er win win for os begge. 

    Skriv svar