Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

KYLIE COSMETICS THE VACATION COLLECTION

16. juni 2017
Før i tror at jeg er SÅ heldig at have fået fingrene i alt ovenstående, så frygt ej, jeg har altså bare været hurtig på tasterne og tager nogle hurtige screenshots da Kylie selv offentliggjorde kollektionens indhold via. snapchat for nogle dage siden. snap, snap! Jeg tror muligvis at ‘the vacation’ kollektionen er min favorit indtil videre. Både øjenskyggerne, highlighterne og de flydende matte læbestifter falder LIGE i min smag.
Føj hvor er det lækkert det her. Jeg er især vild med den øverste som vidst er farven ‘BARE’. Øjenskyggerne er de perfekte farver og toner til en sommerkollektion, Alle farverne er egentligt ‘wear-able’ og den tyrkise er jeg overraskende vild med – jeg kan faktisk lige forestille mig en lækker grafisk liner med denne farve. Eller et neutralt look med et pop af farve i øjenkrogen. 

Den smukke palette til venstre er nok min favorit ting i hele kollektionen her. Fire smukke highlightere, alle i farver hvor alle kan være med. Paletten kommer med et stort spejl, og det er personligt det der for mig, gør at paletten ser lige dét mere luksuriøs ud. Jeg vil så gerne have fingrene i highlighter paletten, men tidligere erfaring fra at handle på Kyliecosmetics.com siger mig at jeg ikke tør, da 99% af bestillingerne ryger direkte i tolden – og det er altså ikke billigt i forvejen. Jeg har faktisk hørt at de går efter hendes pakker slavisk – da samtlige produkter fra hjemmesiden overstiger max beløbet for toldfrie handler.  
Hele kollektionen ses herover og kan købes som Bundle til 250 $ – cirka 1665 kroner. + shipping/told

 • Svar
  Ida
  6. juli 2017 den 9:50

  Hvor ser den fin ud! Hvor er du heldig, at du har fået fingerne i dem :)

 • Svar
  Maria Madsen
  13. juli 2017 den 18:38

  Det eneste jeg har været interesseret i fra Kylie, men av en sjat penge at skulle af med + told … Men SÅ lækker en kollektion! Så fedt du har fået fingrene i dem :)

Skriv svar