Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JUNI 2017

30. juni 2017
Festival Fever!! – er den nogen der har, jeg har ikke. Men derfor kan månedens Goodiebox jo sagtens falde i min smag alligevel ;-) Jeg er slet ikke til det med telt-sovning, søvnmangel og druk, næ nej. Men månedens box har jeg alligevel givet en chance! 
L’ORÉAL Pure Clay Glow Maske fin maske men ærligt, så har jeg svært ved at danne mig et indtryk af produktet efter en gangs brug. Jeg kunne ikke mærke eller se den store forskel efter brug, ej heller den ‘glød’ som masken lover, men det kan vel også være fordi at jeg virkelig trænger til at få ferie, jeg er SÅ TRÆT. Det forestiller jeg mig altså også jer der har været på festival er, især efter de sidste par dages møg vejr – så er en ansigtmaske altså key. Normalt kommer denne på glas, men i boxen kommer den i en lille pakke som er nem at have med sig. 
MODELCO Blush Cheek Powder farven her er den smukkeste koral, som i virkelig smukkeste og den har tilmed det fineste sheer. Jeg har dog fået blushen her før, og da jeg aldrig går med blush, forærede jeg den til en veninde, som rocker den for vildt. Måske hun vil have endnu en? Hun er ihvertfald glad for den fine blush. 
BelláPierre Mini Kabuki Brush børsten her har ret hurtigt taget min real techniques pudder børstes plads. Normalt har jeg den med mig alle steder, men den er simpelhen for stor og uhandy til at have med sig on-the-go. Så nu er min nye mini kabuki børste her altså kommet med mig rundt, og jeg er ret glad for den. Selve børste hårene er enormt fine og MEGET bløde, det betyder også at den er ideel til naturlig produkt påføring da den ikke tager alt for meget produkt til sig, jeg føler mig derved heller ikke som et kage-fjæs fordi jeg har lagt lag på lag på lag.  
Bioderma Sensibio h20 solution Micceallaiere Jeg har hørt så godt om micellar vanden fra bioderma, jeg bruger denne om morgenen for at fjerne fedt og snavs som min hud har suget til sig i løbet af natten. Den opgave klare den altså til UG. Skånsom og effektiv rens – også til dig med mere sensitiv hud. 
Girlz Only Dry Shampoo Dawn ’til Dusk min højt-elskede maria nila tørshampoo er afgået ved døden, som i løbet tør. Jeg er derfor altid på jagt efter en bedre eller ihvertfald lige så god tør shampoo. Duften på denne her kan jeg ikke lide, den er lidt for aftershave agtig, og alt for parfumeret. Tilgengæld synes jeg at det er en rigtig god tørshampoo, som ikke efterlader min hovedbund med store hvide plamager som dem fra batiste har det med at gøre. Var det ikke for duften, havde jeg måske gået ud og købt den igen. Jeg bruger dog produktet færdigt da indholdet trods alt spiller. 
RSFU Intim Easy Shave Gel denne fylder noget mindre end min barber gel, så den er allerede pakket i min kuffert. Den lover mig desuden at være skånsom, nedsætte irritation ved barbering, det kunne være lidt rart at slippe for irriteret hud under armene og andet stads. Jeg giver denne et GO ;-). 
Emite Makeup Nail Lacquer fineste koral røde sommerlak, som får mine hænder til at se max-brune ud!! I en af de første goodieboxe jeg fik, var der en sommerlak i fra sosusan i præcis samme farve. Den ELSKEDE jeg. Lakken her giver mig sommervibes så det batter og kommer helt klart til at pryde mine hænder og negle igen i løbet af sommeren. Måske i så min instagram for et par dage siden hvor jeg viste den frem? 
Goodiebox Hårbånd som tidligere har goodiebox lagt et produkt i boxen med eget navn på. Denne gang et fint hårbånd, som jeg ikke rigtigt kan finde ud af at rocke – selvom jeg elsker tanken. Jeg synes nemlig at det er hammer cool, fint og feminint. Den sødeste støvede rosa farve. ja tak. 
Goodiebox hjemmesiden kan du finde HER

    Skriv svar