Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | MAJ 17

21. maj 2017
Jeg er død irriteret, for at sige det mildt. Øv hvor er jeg træt af at min box nu anden måned igang kommer 2 uger senere end alle andres. (jeg har hørt samme fra andre danske abonnenter også) Men det er bare noget L*** når Look fantastic selv når både at offentliggøre og poste flere forskellige billeder af boxen, inden den når frem. ØV BØV ØV. Meeen…. Jeg blødte altså lidt op da jeg så indholdet, det er nemlig lidt lækkert.

Mellow Baked Eyeshadow (I farven cream) Øjenskyggen her ser på billedet noget mat ud, det gør den faktisk også lidt ‘in real life’ men den er så fin på huden og evnerne til at fungere som en highlighter også, hvilket jeg faktisk vil bruge den til. På øjenlåget giver den et let shine eller shimmer, som man kan bygge op ved behov, eventuelt kan man fremhæve intensiteten med en øjenskygge primer, fin, naturlig og lækker farve. Andre abonnenter har fået farven Peach, min egen er i cream. Peach kan jeg dog forestille mig er super fin også. 

James Read H20 Gradual Tan Mist Mon de snakker sammen med teamet over hos Goodiebox? Produktet her var nemlig også med i Goodieboxen! Så nu har jeg endnu en! jeg har dog stadig ikke turde at kaste mig ud i at bruge produktet her, jeg tænker dog at den snart kommer på mine blege stænger så jeg kan få luftet dem lidt… 


System Proffesionals Solar Sun Oil Sol olie til håret? det er lidt smart, og helt klart nødvendigt i disse dage og de der kommer. Udover at beskytte håret, så dufter olien her rigtig dejligt. Pt har jeg 4 andre hårolier, og især min Maria Nila hårolie har mit hjerte. Så om jeg bytter produktet her til et mere brugbart ved jeg ikke, jeg kunne dog godt finde andet jeg står og mangler lige pt.! 

Scrub Love Hydrating Coconut Oil Body Scrub Åh nej tænkte Camilla, da hun endnu en gang åbnede en box hvor ordet coconut stod på et af produkter, føj da.. MEN, hvor måtte jeg hive mine ord i mig igen. For jeg har altså fundet min nye favorit body scrub, og den skal jeg om muligt have byttet mig til nogle flere af. Produktet her duften iøvrigt slet ikke af kokos, men indeholder blot kokosolie. Det dufter til gengæld af lækre tranebær, og det kan jeg godt lide. Produktet er perfekt til en grov eksfoliering, Grisser helt vildt i badet, men det gør ikke noget, jeg skal bare lige vaske fliserne ned efter en sådan omgang… ;-) Perfekt til dig der self-tanner, og har brug for et rent lærred til at påføre et nyt lag selvbruner, eller til dig som vil være lækker blød…. Som jeg!

Real Chemistry Luminous Peel
jeg tror muligvis dette er den første Peel jeg har givet mig i kast med, lidt pinligt, da jeg har haft så mange produkterne gennem hænderne efterhånden. Det føles noget sjovt, hvordan man ligesom kan nulre døde hudceller mellem hænderne og få en frisk og glat overfalde i ansigtet. Denne giver desuden glød og jeg kan godt lide hvordan min hud føles bagefter. Ofte skriger min hud efter fugt efter en sådan omgang, men denne er let og skånsom mod min hud. 

Glow Hydro Demaquillage Produktet her har vi fået før i en goodiebox, og jeg var altså ikke rigtig fan. Det er en lille finger-sok som med lidt vand kan fjerne makeup uden brug af produkter eller rens. Jeg ved ikke hvad det er, men lige produktet her tiltaler mig slet ikke.. 
Prisen jeg giver er 107 inkl fragt og håndtering, (jeg købte da pundet var lavt samt er bundet 12 mdr.) 
Jeg tillader mig desuden at dele mit henvisnings link samt kode CAMILLA-R2E …. -Det er win win for os begge. 

    Skriv svar