Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | MAJ 2017

25. maj 2017
Så er Maj måneds Goodiebox klar til at vise sig frem på bloggen, trods i nok allerede har set den diverse sider på nettet – jeg sætter dog en ære i læse op på produkterne og helst ikke spoile for jer der ER medlemmer heller. Der går desværre ofte konkurrence i hvem der poster først, det nægter jeg altså at hoppe med på damer, så tak til jer der følger med alligevel ♥ Månedens Goodiebox er lavet i samarbejde med Hvisk. Hvisk er som i måske allerede ved et smykke brand der har de fineste smykker, jeg vil dog indrømme at jeg er en anelse skuffet over ‘collabet’ her, da jeg forventede mere end bare en rabatkode nu deres navn står på boxen…
Ardell Proffesional Lashes vipperne her er virkelig smukke, og super dramatiske. Prøv lige at lig mærke til hvor fint selve båndet og vipperne også mødes, man kan se at Ardell sætter en ære i kvalitets vipper. Personligt har jeg ingen erfaring med vipper ej heller deres vippelim. Er man til smukke dramatiske vipper vil jeg dog give disse et skud, de kan evt. klippes til hvis de er for brede. Jeg har hørt fra flere veninder samt. beauty lovers på youtube at vippelimen fra DUO skulle være den bedste, den kan desuden købes i min matas, så tjek lige om din også føre mærket.

Bellápierre Gel Eyeliner Bellapierre har vi før fået produkter fra, og jeg synes trods deres til tider lidt kedelige pakning at produkterne fungere ganske fint. Sort eyeliner er dog ikke lige noget jeg bruger så meget pt. da det lette sommer look er at fortrække her. Når jeg siger lette, så er det solcreme, mascara og en mat pudder der kommer på. Engang imellem tegner jeg dog et streg øverst på øjenlåget, så der kan det godt være at produktet kommer i spil. På et eller andet tidspunkt står vi vel også alle sammen og får brug for en sort eyeliner, ikk? Siges at være smudge proof, det vil jeg dog gerne se før jeg tror det, da mine evigt olierede øjenlåg altid sætter en ære i at lave aftryk under mine bryn….. Øv bøv.


Miqura Bio-Cellulose Sheet Mask jeg havde et herre sjovt øjeblik med produktet her, jeg tænkte jo sheet maske, okay, så er det sådan en i noget tyndt vådserviet lignende papir som fugter min hud med en dejlig serum. MEN NEJ. Jeg synes selv jeg var ret sjov, som nogen af jer måske bemærkede på instagram, for produktet her mindede mig mest af alt om det rispapir man bruger når man laver friske forårsruller og det føles ligesådan på huden, men på den fede måde. Efterlod min hud lækker og duftede heldigvis ikke af kokos trods jeg lynhurtigt spottede ordene på pakningen. Jeg fik den lyserøde som var den fugtgivende version, og det levede produktet også op til. 

Benefit Gimme Brow jeg elsker benefits bryn produkter og vippe produkter (de eneste jeg har prøvet fra benefit) og derfor var jeg herre begejstret da denne bryn gel lå i min box. Den tæmmer mine bryn og farver dem samtidigt diskret. Selve produktet er fantastisk det må jeg sige. Men selve pakningen på denne mini size er ikke særlig smart, jeg ender nemlig med at smøre produkt på pakningen når jeg børster mine bryn også, om jeg bare er herre dårlig til at påføre produktet ved jeg altså ikke, men den ultra korte og bitte børste og hank gør det svært. – Måske jeg bare skal investere i en fullsize? 

La Theorie Des Volcans Noir Eternae Masque Exfoliant (whatever that means) langt fransk fancy  ord…. Jeg kan dog fortælle jer at produktet her er en scrub maske. Noget jeg er rigtig glad for. Produktet er fullsize og er 30 ml Np skulle eftersigende være 225 kroner, hvilket jeg synes er meget for en scrub på 30 ml. Men hallo, den er altså ret cool alligevel og føles generelt ret meget ligesom min Jorgobe scrub som jeg knuselsker. Og så skifter den altså farve når den arbejdes ind i huden?! hvor cool er det lige!! Efterlader min hud fuldstændig fin poleret og klar til makeup. Jeg er fan., 

Inca Oil Pandora Oil olien her har jeg fået før, og jeg troede faktisk det var i en tidligere goodiebox, men der husker jeg nok forkert. Produktet her er en lille fin hår olie, og trods duften ikke falder i min smag så husker jeg at den gjorde et godt job for mit hår. Lige pt kommer den dog ikke på hylden da det ikke er et produkt jeg tænker WAUUV over. Desuden har jeg en 4-5 andre hårolier jeg lige skal igennem først. Måske denne ryger i byttebunken. 

Goodiebox har som ofte før mit hjerte. Boxen her er ingen undtagelse og der er noget til en hver smag – trods skuffelse over collab, som jeg ikke vil kalde det med ‘bare’ en rabatkode. Måske man som jeg husker den første Magasin box, hvor der var produkter FRA magasin i, den var ret fin. 

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  26. maj 2017 den 19:05

  Giver dig så ret… Er altså virkelig skuffet over Hvisks indslag :(

Skriv svar