Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

GOODIEBOX | APRIL 2017

1. maj 2017
The Retro box er temaet for månedens box, sammensat af produkter som har givet folkene bag Goodiebox retro vibes. Om det så er produkter der går 10, 20, ja endda 30 år tilbage i tiden, så hitter de altså endnu. Måske du selv husker eller stadig elsker nogle af netop disse produkter? 

Manna Kadar Fantasy 3-in-1 super smukt og pigmenteret tre i et produkt, kan bruges som blush, øjenskygge og highlighter, jeg tror dog primært den vil blive brugt som highlighter herhjemme, når min hud har fået den første glød. Farven er desuden virkelig fint og elegant på øjenlåget og frisker op uden at være mørkt og tungt i udtrykket. 
James Read H20 Tan mist sådan helt overordnet er jeg ved at være lidt træt af selvbruner produkter, jeg vil dog sige at jeg har en lille fascination for produktet her, så meget at jeg faktisk påtænker at bruge den i min daglige rutine. Misten her kan bruges i ansigtet, selv hvis du bare trænger til et frisk pust H20, produktet udvikler sig herefter på huden og går ind og giver dig en let glød. Jeg tænker at jeg på mine naturlige dage kan slippe afsted med denne og lidt på vipperne, hvis jeg er heldig! Blege ben kan også få et let solkysset look med denne, jeg er dog ikke helt klar til at smide de lange bukser endnu! 
OOH! Oil Of heaven Baobab Face Oil er der noget jeg med tiden er kommet til at elske, så er det olier, især dem du putter i ansigtet. jeg er fan af ingredienserne i produktet her, som er rigt på vitaminer og iøvrigt er både naturligt og økologisk. Olien her kan påføres ansigtet både aften og dag (2-3 dråber) og desuden bruges på steder med akne og strækmærker. Win win. Lugten er dog grim, som i virkelig grim. Men ting man putter på ansigtet skal vel heller ikke stinke af parfumer og heller ej indeholde unødige duftstoffer som ikke gavner produktet. 
Studio 10 Age reverse Lip Liner Jeg har aldrig før kendt til et produkt som dette. Det er altså hamrende smart, hvis jeg selv skal sige det. Produktet har en ende med en lipliner, som faktisk passer ret godt til mine læbers naturlige farve og en ende med en slags concealer som kan rette samt fremhæve læberne. Jeg kunne godt have ønsket mig at liplineren sad bedre fast på læberne dog eventuelt at den var vandfast – A Girl Gotta’ eat!

Nyx Professional Makeup Soft Matte Lip Cream Farven i sig selv er super smuk, men lidt for vovet til mig. Jeg elsker tanken om at gå med netop farven her, men nyx’s soft matte lip creams er ikke som flydende læbestifter, som bliver hvor de er påført, det er som navnet angiver en slags cream. Jeg kunne godt tænke mig at prøve nogle andre farven fra produktet her, men jeg tør simpelhen ikke teste denne farve i længere tid uden at have intens øjenkontakt med et spejl under hele forløbet. Smuk er den, og nok den aller mindste læbestift jeg i mit liv har mødt. (prøven er 2,42 ml, fullsize er 8 ml) 
Farven hedder passende nok Copenhagen 
Palmolive Camelia Oil and Almond Shower Cream duften på denne er dejlig, det kan jeg vidst ikke komme uden om. På ingredienslisten er blandt andet mandel og camellia olie. Det må være dem som bidrager til den dejlige duft. prøven er på 50 ml og er perfekt til et lille weekend get away eller lignende 

 Matas Havtorn Bodylotion gave til dig, står der på produktet her, om det så er en gratis addition til min box ved jeg ikke. Men jeg kan godt lide det. Matas Havtorn serie er jeg nemlig allerede ret glad for. Både havtorn balsam og shampoo står nemlig på hylden på mit badeværelse. Det vil være første gang at jeg prøver netop denne bodylotion, og det glæder jeg mig til, da jeg i forvejen elsker matas striber og deres havtorn serie. 
Bliv medlem at Goodiebox ved at klikke her, Prisen er 169 kroner inkl fragt og håndtering pr. måned. Værdien på månedens box er 582 kroner.

  Skriv svar