Din Instagram her

  • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
  • Borderline obsessed  maccosmetics  patrickstarrr
  • Such a beauty teeezcosmetics
  • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
  • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
  • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

30 % på udvalgte items. | BEAUTYBAY

18. maj 2017
Tilbuddet gælder blandt andet på nogle af mine favorit læbestifter. Nedenstående fra Gerard Cosmetics som er superholdbarer og til en god pris med et stort farveudvalg – køber du to styks får du gratis fragt, jeg vil dog lige advarer om Beauty bays hamrende langsomme (free shipping option) levering, som kan tage op imod en måned, slå dig istedet sammen med en veninde og split udgifterne til en hurtigere leverings metode. MYS. 
Jeg har selv følgende farver Iced Mocca Immortal Serenity 

    Skriv svar