Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

30 % på udvalgte items. | BEAUTYBAY

18. maj 2017
Tilbuddet gælder blandt andet på nogle af mine favorit læbestifter. Nedenstående fra Gerard Cosmetics som er superholdbarer og til en god pris med et stort farveudvalg – køber du to styks får du gratis fragt, jeg vil dog lige advarer om Beauty bays hamrende langsomme (free shipping option) levering, som kan tage op imod en måned, slå dig istedet sammen med en veninde og split udgifterne til en hurtigere leverings metode. MYS. 
Jeg har selv følgende farver Iced Mocca Immortal Serenity 

  Skriv svar