Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | APRIL 17

25. april 2017
Ja, jeg ved det godt, April måneds goodiebox er bare hammer forsinket, og jeg skal skåne jer for de dårlige undskyldinger (næsten) og bare sige en forsinket box + påske = dårlig kombi. Jeg har nu fået testet de fleste produkter i boxen og er klar til at give jer min mening til indholdet. 
Laura Geller Balance And Brighten Fair produktet her en en foundation, tro det eller ej. I pudder form, noget jeg aldrig nogensinde har prøvet før! Produktet her har en ultra let finish og dækker ikke rigtigt noget, hvis jeg skal være helt ærlig. Den giver dog en dejlig og (mere) ensartet glød. Selve pakningen virker noget billig, og det mener jeg faktisk ikke at selve brandet er. Jeg tænker at produktet her vil være perfekt til sommeren, hvor man ikke ønsker at være total ‘cake-face’ men istedet vil have et lettere produkt i ansigtet, som også tillader at solens stråler trænger igennem. Lugten er dog lidt sær.. 
Omorovicza Cleansing Foam Jeg elsker elsker elsker gode renseprodukter, og endnu mere når de kommer i skum form, det er altså bare lidt sjovere. Desuden kan en skum lettere arbejdes ind i huden med hjælp med min gode ven foreo, for en rigtig lækker dybdegående rens. Brandets noget anderledes navn stammer desuden fra Ungarn og produktet er sulfat frit og er skånsom mod huden. 
Mádara Mini Smart Day Cream produkterne fra Mádara er somregel lækre og produktet her er absolut ingen undtagelse. Giver en ultra glat overflade, mindsker fine linjer og trænger ind med det samme – og så møder den mit absolut MUST have kriterie i en dagcreme, nemlig at den føles let og IKKE fedtet. Jeg kan slet ikke få armene ned over denne lækre creme. Prisen er 322 for 50 ml (produktet jeg fik i min box indeholder 20 ml.) Føj for en lækker creme altså!! 
Merci Handy Hand Cleansing Gel denne desinficerende hånd gel er lige efter mit hjerte. Ikke nok med at produktet er pink så er der sørme da også glimmer i! Produktets variant er Chérie Cherry, som jeg tolker som værende en kirsebærs variant. Produktet dufter dog mere af rose hvis du spørger mig. Super fin og handy at have med i tasken, og tilmed praktisk, hvis man som jeg arbejder med børn. Håndvask ‘on the go’. 
This Works Perfect Legs Skin Miracle En serum til dine stænger? så har jeg hørt det med! Det er trods alt lige hvad produktet her er, en serum til dine ben som lover at ensarte og udglatte dine skønhedsfejl og lover dig perfekt ben. Jeg tænker umiddelbart bare om produktet her er en bb/cc cream til benene? Jeg kan dog ikke rigtigt teste produktet til ende, da den bette prøve rummer 10 ml som nok næppe ville dække begge mine ben. Jeg har derfor ikke ‘gidet’ at give mig i kast med produktet, det kræver simpelhen at man har noget mere at arbejde med. Kan bruges over hele kroppen men skal holdes væk fra øjeområdet. Kunne overvejes i ansigtet? Produkter fra This Works plejer trods alt at være verdensklasse. 
Alterna Caviar CC Cream produktet her er en cc cream til håret, misvisende navn, må jeg sige. da cc for mig står for color correction og ikke complete correction, som på produktet her. Trods hokus pokus og misvisende navne er dette altså en creme serum som skal blive i håret, den påføres håndklædetørt hår og arbejdes ud i spidserne (det gør jeg ihvertfald.) Produktet her varmebeskytter desuden også og giver et let hold – ideelt til før-styling med føntørren, for ekstra volumen. 
Vitamasques Pomegranate Sheet Mask jeg er lidt glad for ansigtsmasker, og min huds behov har altså ændret sig, det må jeg indse. Lige pt. skriger den på fugt og masken her var helt fantastisk for min hud og gav den en boost. Der er desværre kun i en omgang i en sheet maske og derfor er det ikke dem jeg går ud og investere i… Måske nogen af jer, kære læsere kan anbefale mig en lækker fugtighedgivende maske, som ikke koster en bondegård? Jeg er selv lidt ude i at investere i en Oskia maske igen. 
Look fantastic boxen kan som altid købes på Lookfantastic.com eller Lookfantastic.dk  
Prisen vil dog variere efter hvor længe en periode du binder dig for og hvad kursen (pundet) står i den måned du tilmelder dig som abonnent. Jeg er så heldig at give 108 kroner inkl levering. (12 måneders plan og en lav kurs spillede ind)

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  27. april 2017 den 18:06

  Bliver altid lokket når jeg ser dine anmeldelser… Men jeg har vidst kun brug for et skønhedsabonnement ?

Skriv svar