Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Produkter jeg har brugt op!

6. marts 2017
Indlægget her bliver mit første af slagsen. Primært inspireret af de helt store Beauty-gurus på Youtube, jeg bruger MANGE produkter, og med tiden bliver de jo også tomme. Selvom jeg ikke altid bryder mig om et produkt, vil jeg altid bestræbe mig på at bruge det op eller give det væk. 
Nuori Lip treat produktet her modtog jeg i en beauty box, goodiebox mener jeg! Duften er jeg vild med og konsistensen også, som er super let og flydende. Duften minder mig om candy cane og den var derfor ekstra populær herhjemme i julemånederne. Med tiden oplevede jeg dog at produktet delte sig i tuben og der kom flydende produkt ud efterfulgt af selve læbepomaden. 
Unana Dermo Defense Face Mist Denne face mist har holdt evigheder herhjemme, selvom jeg har elsket den og brugt den alt for ofte (om muligt….). Har især hjulpet mig, de dage min allergi har været slem og jeg bare have brug for at frisk pust i ansigtet, overraskende nok lindrede den kløende øjne og friskede mig op både fysisk og mentalt! Ikke den sidste face mist jeg skal eje!
Herome Nail Polish Remover Pads Jeg købte disse neglelak fjerner rondeller i led med en herome behandling, bruger man neglehærder fra herome siger de at man SKAL bruge deres egen lak fjerner. Den købte jeg så, og jeg er ikke fan, rondellerne her er dyre til prisen og lugter frygteligt. Desværre var den flydende lak fjerner udsolgt, så måske den skal have et forsøg. 
Oskia Renaissance Mask Hypet er masken her, og det ikke uden grund. Den gjorde nemlig underværker for min stressede hud. Jeg døjede i slutningen af 2016 med meget stresset hud, hud der var ru og knobret. Efter at have budt denne velkommen på min hud, sammen med diverse plejeprodukter fra The body shop har min hud fuldstændig ændret sig og jeg er SÅ glad. Havde jeg ikke så store porer i t-zonen havde jeg undværet min primer og bb cream og var gået au natural. 
Naobay Moisturizing Peeling jeg fandt aldrig rigtigt ud af hvordan produktet her bruges korrekt, den stod dog fast i min brusekabine. Jeg vasker somregel mit hår først, sætter det i min ultra sexede turbietwist og går derefter igang med eksfoliering og kropspleje, peelingen her massere jeg i ansigtet alt imens jeg står inde i badet, og når jeg var færdig med at eksfoliere min krop, skyller jeg den af – bare for at få renset min hud fra eventuelle rester. Det klarede produktet helt fint – intet WAUV.
Naobay Oxygenation Cream Moisturizing Cremen her har gjort ondt på mig at bruge op, mest fordi jeg er nærig, og ikke lige fået købt noget nyt pt men også fordi at den vandt mit hjerte. Ikke nok med at produkterne er rene, fine og lækre, så er jeg vild med den måde man har brugt træ i pakningen. Jeg skal have undersøgt om jeg kan bytte mig frem til endnu en creme i bytte-gruppen, måske er jeg heldig. 
This Works Stress Check Breathe In ja, i har allerede hørt mig snakke om den her, faktisk, så har jeg savlet LÆNGE over produkterne fra This Works, primært Stress Check og Pillow spray serien, jeg har længe overvejet at investerer i en diffuser til aroma terapi og olier. Dog påtænker jeg at købe Pillow sprayen, når jeg får nogle penge i april. Selve Stress Check produktet er en parfume olie, af en slags som rulles på puls punkterne hvorefter man skal trække vejret dybt ned i maven. Jeg kan 10000% sige at olien her får mig til at slappe af, og giver mig følelsen af at være tilpas selv i situationer hvor det ellers ville være svært. Den har været en Life saver for mig, og jeg har den ALTID på mig, som i altid. Det er derfor et produkt som jeg er nød til at købe igen, da jeg simpelhen ikke kan være foruden. 

Hvilke produkter har du brugt op for nyligt? Og hvilke var dit favorit? 

    Skriv svar