Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | MARTS 17

14. marts 2017
Beauty box tiiiiid <3! Månedens box fra Lookfantastic er lavet i samarbejde med Elle magazine – det betyder selvfølgelig at den indeholder produkter til at fremhæve den naturlige skønhed og holde huden lækker. – Det synes jeg ihvertfald! 

Caudalie Vine Active 3 in 1 moisturiser jeg elsker produkterne fra Caudalie og produktet her er den perfekte lette dagcreme til dig der ønsker en naturlig glød. 3 i 1 produkt, der dækker hudens behov uden at du behøver flere trin, lille og let, lige til at putte i tasken eller have med sig on the go. 

Starskin Eye Catcher Smoothing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Eye mask Disse har jeg ikke prøvet endnu, men de er til at friske øjenområdet op samt at reducere hævede eller morgentrætte/eftermiddags trætte øjne. Måske jeg får lokket min mor til at prøve dem når hun er på besøg senere idag? 

St. Tropez Instant Gloss et produkt du ikke kommer til at se mig bruge. Hele ideen om glitter og farvet stads på min hud er jeg ikke fan af, om det er mit arbejde der gør det ved jeg ikke. Jeg vasker hænder mange gange dagligt og nusser og pusser omkring de unger jeg passer, jeg skal helst ikke smitte af i en krammer, vel? ;-) Jeg kan ikke udelukke at den vil være god på stængerne til sommer eller hvis man går i byen og ønsker lidt ekstra glød. Produktet er dog ikke for mig. 
Pür Minerals Disappearing act concealer Produktet her var jeg umiddelbart lidt skeptisk omkring, da pakningen så noget billig ud. Men jeg blev overrasket! Den er lysner og skjuler nemlig mine trætte øjne til perfektion, som i virkelig vildt. Egentligt behøver man ikke meget af produktet her, før den er super dækkende, og det kan jeg godt lide. Føles desuden let på huden. Det er vigtigt at sætte produktet med en under-eye pudder efter man har påført det, da den ellers godt kan sætte sig i de fine linjer. Pür gad jeg godt prøve mere fra! 
Skinchemists 24 h Aqua Repair Facial Serum serummer kan man ikke få nok af, jeg har dog ikke fået prøvet denne endnu, da min hud har haft brug for en pause mellem alle de forskellige produkter. Jeg har høje forventninger! Serummen duer til alle hudtyper og hjælper på celle fornyelsen samt. en mere opstrammet hud. – gad vide om det virker på dobbelthagen og måsen? hm! 

Redken Heatcure treatment aldrig har jeg oplevet noget lignende, en selv opvarmende hårkur – og den blev varm! efter 4 minutter var den klar til at komme i håret og sad der derefter i noget tid. Efterlod mit hår lækkert, fyldigt og fuld af volumen. Jeg kan dog kun forestille mig at prisen er fuldkommen latterlig, desværre. Så vil jeg hellere holde mig til en billig hårkur, som i bund og grund kan det samme. omg, ja, de er dyre girls. 4 kure koster 250 kr. nej tak!
Alle produkterne kan desuden findes på Lookfantastic.com 
mit link giver dig 5 pund i rabat på din første ordre over 25 pund, jeg får desuden 5 pund i credit når du køber. Anbefal en ven og få store credit til Lookfantastic.com 

    Skriv svar