Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | MARTS 2017

27. marts 2017
Hola! Månedens Goodiebox er landet og jeg har nu fået en god føling for produkterne deri. Månedens box er helt speciel – den er nemlig sammensat af produkter som de gode mennesker inde hos team goodiebox alle elsker, nu er det bare op til os medlemmer at vælge hvilke produkt der fortjener Goodiebox prisen 2017 ved Danish Beauty Award! 
Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream jeg er vild med det nordiske look produktet her har, trods at brandet er fra Australien.. men shh! Selve cremen minder mig rigtig meget om Naobays Oxygenating cream, både duft og konsistensmæssigt. Jeg er sikker på at jeg bliver mindst lige så glad for denne. Produktet fedter ikke og jeg er spændt på om den kan holde min olie produktion ved lige igennem dagen. Jeg tror dog at den bliver et hit!

Maria Nila Cream Heat Spray WEHU! Maria Nila! Jeg elsker Maria Nila, som i virkelig elsker. Produkterne, duftene og hele ideen bag. Veganske plejeprodukter, som går lige i hjertet. Produktet her er ingen undtagelse. Håret bliver nemmere at rede ud og føles lækkert – og duften uhhhhm! Jeg synes at produktet her er super innovativt, og jeg har faktisk aldrig prøvet en creme på sprayform – og det er beyond me hvordan produktet kommer ud, men det gør det altså! Klart en god nominering til Goodiebox prisen! 

Clean Lovegrass Rollerball Parfume Clean og deres dufte, de har nogle spøjse navne synes jeg, og virker uimiddelbart også lidt halv klodsede udseendesmæssigt, men jeg bliver lige overrasket hver gang, for de dufter jo rart. Jeg er bare mere til en lidt anden genre af dufte, end denne her, derfor ryger den nok i bytte/salgs bunken. Er man til organiske rene dufte, der er lige til at gå til – er clean nok noget for dig. Personligt tror jeg nærmere at clean cotton eller andet i den stil ville fitte min smag – jeg er mere til dufter der ‘varmer’ lidt. 
Karmameju Love Face Mist 01 Karmameju, et mærke Goodiebox åbnede mine øjne for og jeg er fan. Jeg elsker face mist #mistlifeforever og kunne jeg, havde jeg hyret en der gav mig en sprøjt en gang i minuttet, bare fordi. Produktet her er et fugt boost uden lige og køler min hud. Det kan også bruges som toner efter hudpleje rutinen er i hus, og det synes jeg er ret så fedt. 
Starskin Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff mit ultimative yndlings produkt i månedens box er produktet her fra Starskin. Det tog mig lidt længere tid end jeg har lyst til at indrømme, at finde ud af hvordan jeg brugte produktet. Da det lykkedes, lykkedes det dog i stor stil. Produktet her er en ‘puf’ som du med hjælp fra lidt vand forvandler til en eksfolierende børste, jeg troede egentligt ikke at produktet her ville tage ordentligt fat i min hud, men det gjorde det! Jeg kunne tydeligt mærke hvordan den tog fat og rensede min hud i dybden. Desuden kan den med hjælp fra lidt ekstra vand, genanvendes op til 3 gange, det gør også at man får mere for pengene (en koster 70 kroner) En sikker vinder til Goodiebox prisen 2017 – med Maria Nila liiiiige i hælene. 
Månedens box er en af mine klare favoritter og skal du prøve én box, er det altså nu du skal slå til! 
Er du allerede medlem klikker du her, logger ind og stemmer på dit favorit produkt til Goodiebox prisen 2017! 
Bliv medlem på Goodiebox.dk 

    Skriv svar