Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

THE BODY SHOP | Oils Of Life

2. februar 2017
Måske i allerede kender serien her? Jeg fik en prøve i goodiebox for et par år siden, jeg byttede den dog væk, da olier på det tidspunkt var et absolut no-go… Troede jeg. Jeg har altid døjet med fedtet hud, men efter at være fyldt 23 gik det den forkerte vej, min hud er nu kombineret og halv tør på kinder og i panden, et mix jeg ikke har kunne finde ud af at pleje. Min søde søster arbejder i The body shop og anbefalede mig serien her, hvorefter jeg fik den i julegave. 
Selve pakningen som ses på billederne er super lækker, luksuriøs og af glas. Lidt upraktisk at have med sig, men pynter smukt på hylden derhjemme. Ansigtsolien  er nok ‘stjerne’ produktet i serien her, og det produkt man ikke skal være foruden hvis man vil prøve serien her. Er du ikke til olier, skal du ikke lade dig skræmme, for produktet her føles mere som en serum på huden, men med fordelene fra olier. De tre især fremhævede ingredienser på listen er koldpressede frøolier, Kamelia, hybenkerne og sortkommenfrøolie. Jeg synes at olien er voldsom lækker, den efterlader min hud næret, frisk og silkeblød. Intensely Revitalising Cream produktet her er også blevet min nye go-to dagcreme, den føles trods navnet let og luftig på huden, og jeg behøver ikke ret meget produkt for at min hud er tilfreds. For mig har det altid været svært at finde en creme som passer ind i min morgen-rutine. Jeg har ofte haft produkter som gjorde jeg følte mig fedtet efterfølgende og nærmest lagde sig som en hinde udenpå huden – det er altså ikke lækkert når man skal ligge makeup, skulle jeg lige hilse og sige. Produktet her har dog gjort underværker for mig, den føles som beskrevet let og trænger hurtigt ind, og så er jeg hurtigt videre i min makeup rutine, helt uden at føle mig halv-klam ;-)

 Duften er lækker, men er ligesom olien beriget/forringet med æteriske olier, noget der er delte meninger om. – Er du overfølsom overfor parfume skal du dog være på vagt da disse er allergifremkaldende såvel som syntetisk parfume. (Forbrugerrådet tænkt KEMI) & (pudderdåserne

Jeg er personlig head over heels med serien her, og tænker at skulle ønske mig lidt ekstra nu jeg snart fylder år igen – serien lover jo også at aldringstegn reduceres – Glat, smidig og rynkefri hud går vel aldrig af mode #turning24rip


– The body shop skriver selv (kilde) 

 • Indeholder den intenst revitaliserende Oils of Life™ Intensely Revitalising Cream 50ml og Oils of Life™ Intensely Revitalising Facial Oil 30ml
 • Fornyer huden og genopliver gløden
 • Rig men med let, ikke-fedtende formulering
 • Aldringstegn virker synligt reduceret, rynker fremstår minimerede, huden ser glattere ud og føles mere smidig
 • Lavet af koldpressede frøolier fra hele verden, som fornyer og revitaliserer huden
 • Vores Facial Oil er består af 99% olier af naturlig oprindelse

  Skriv svar