Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Look Fantastic Beauty Box | FEBRUAR 17

13. februar 2017
Jeg har igen fået en lækker box fra Lookfantastic ind af døren, og den er som så ofte før taget i brug fra day one, jeg udgiver ofte mine beauty box-indlæg senere end de beauty bloggere jeg selv følger, netop for at teste dem igennem inden jeg skriver.. Jeg havde dog håbet på en valentines box i denne omgang, det blev det dog ikke til – denne er inspireret af Catwalken og labre modeller. 
Model Co Eye Lites Metallic Eye Shadow jeg forelskede mig i farven her ved første øjekast – måske at i allerede har set mig swatche den på instagram? Det er den fineste rose gold farve med fint fint glitter i. Den påføres flydende men sætter sig hurtigt på huden og bliver der når man prøver ‘skrubbe’ den af med fingrene. Tilgengæld er den super let at fjerne efterfølgende blot med vand, vandfast er den altså ikke. Pynter fint på hele låget og fremhæver mine grønne øjne, jeg er fan. 
My Vitamins Catwalk Queen produktet her må jeg indrømme at jeg ikke har fået brugt, og det kommer jeg heller ikke til. Jeg spiser de vitaminer jeg skal, når jeg husker det, og føler altså ikke behovet for at prøve disse. Jeg kan godt lide at de piller jeg tager er fra Danmark, så der ikke er alt muligt i som jeg ikke kan tyde. Produktet lover dog stærkere negle og længere hår, hmmmm.
The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA (whatever that means…) Lige for tiden er min hud et stort stress helvede, blandet med pree-period breakout. Af denne grund har jeg ikke turde eksperimentere med produktet her endnu. Men det er super elegant, klassisk og simpelt. Og så lover det en lækker naturlig glød uden at føltes tungt eller fedtet, måske nogen af jer allerede har forelsket sig i produktet her? – eller omvendt?

This Works Deep Sleep Stress Less for pokker hvor har jeg hungret efter produkterne fra This works længe, endelig, er et af dem mine. Produktet her en lille parfume olie som rulles på dine puls punkter, den dufter af lavendel og er nok mit yndlings produkt i hele boxen. Jeg ruller denne på hals og håndled inden jeg ligger mig ind i min seng, hvorefter jeg trækker vejret dybt og helt ned i maven af flere omgange – tro det eller ej, så virker det bare. Jeg føler mig mere afslappet og at lidt af hverdagens stress bliver løftet af mine skuldre. Jeg er mere end nogensinde opsat på at få fingrene i deres pillow spray også nu. 
Borghese Fango Mud Mask masken her viste sig både at være en lækker og en sjov oplevelse. Jeg fik nemlig lokket min mor med på den også, da selve bøtten er til mere end én person – og låget desværre ikke kunne forsegles igen. Selve masken er fed cremet konsistens og var helt lyse lilla. hvis jeg ikke tager fejl var det denne jeg fik prøve af. Jeg kan se at vi har fået forskellige masker i vores boxe og jeg har altså fået smidt pakningen ud! Min hud føles SÅ blød bagefter og efterlod mig med en dejlig glød og fin base til dagens makeup. God maske, og jeg ville ikke være utilfreds med flere prøver derfra i fremtiden – dog ikke et produkt der ryger på favorit hylden lige umiddelbart. 

Polaar Icy Magic Roll On øjencremen her suger hurtigt ind og er iskold som navnet så fint siger. skræmmer trætte øjne langt væk, da man helt automatisk bliver kvikket op af det kolde gys som kuglen giver. Jeg ved egentlig ikke hvad der ellers er at sige om produktet her, da jeg ikke decideret døjer med poser under øjnene, men vågen, det bliver jeg ihvertfald!
Jeg giver 108 kroner om måneden inkl levering for boxen her, (købt på uk siden) og derfor vil prisen svinge meget, alt efter kursen på pundet samt. hvor mange måneder du tilmelder dig for af gangen. 
Læs mere om LF Beauty box HER

  Skriv svar