Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Limited Edition | Holografisk Highlighter

21. februar 2017
Hollllyyyy Guacamole!
Føj for en skønhed, highlighteren herover hedder ‘Prismatic Amethyst’ og vil fra imorgen af kunne fåes hos www.sephora.com samt. Beccas egen website. – efterfølgende i butikker fra marts måned. Om de også lander i de danske butikker, ved jeg faktisk ikke, men smuk er den. 
Highlighteren er inspireret af hele den holografiske / unicorn bølge der har været sidste år. Spørger i mig, kommer den nok aldrig op og slår Jaclyn hill’s ‘champagne pop’ af listen over bestsellere. Jeg glæder mig til at se swatches samt. looks med produktet på, jeg forestiller mig nemlig at den er ekstra god til dem med fin og lys skandinavisk hud. 
Prisen bliver 38 dollars. 

    Skriv svar