Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

I’m A Bed Head Too

6. februar 2017
Jeg har endnu engang modtaget produkter til test fra Billigvoks.dk, denne gang med ambitionen om at løfte mit pandekage-flade hår til nye højder – lykkedes det? 
Fully Loaded Massive Volume Shampoo en samlet egenskab for serien her, er at de dufter af maoam slik, hvilke smag husker jeg ikke, men hvis du selv har duftet til produkterne før, ved du hvad jeg mener. Shampooen er et mine favorit produkter fra serien her, den gør mit hår fyldigt, let og voluminøst, præcist som lovet. 
Fully Loaded Volumizing Conditioning Jelly tilgengæld vandt produktet her, aldrig mit hjerte. Den skal påføres fra midten af håret mod enderne, noget jeg aldrig rigtig forstod da mit hår primært er fladt ved rødderne og nedad. Den føles ikke blødgørende i håret, som jeg godt kan lide at mine balsammer gør, når håret er vådt – også som en slags rettesnor, så man ved hvor produktet er påført, og hvor man mangler. I’m not a fan. Jeg valgte efter flere forsøg at nøjes med shampooen, det gik fint. 
Full Of It Volume Finishing spray jeg kan godt lide produktet her, det er nemlig en super volumen givende hårlak, som booster håret inde ved rødderne uden at det føles ALT for stift (lidt kan man nok ikke undgå). Jeg er halv-doven når det kommer til mit hår, og derfor går jeg i bad om aftenen, luft/ føntørre håret og efterlader det i to fletninger, om morgenen sprayer jeg let på fletningerne med produktet her og igen efter jeg har løsnet fletningerne, for at skabe volumen og separere dem. Jeg kunne godt ønske at den kunne holde mine krøller bedre, men det er jo ikke det at produktet her er skabt til – desuden tror jeg ikke mange produkter kan klare mosten, da mit hår som regel er fladt igen efter en times tid. – Men åh, duften bliver altså for meget…. 

Big Head Volume Boosting Foam har man ikke nok volumen allerede, så får man det i produktet her. Som jeg dog tænker ville fungere aller-bedst til kortere hår. – jeg skal personligt vende mig til produktet her, og det gør at jeg vælger det fra i hverdagen. Skummen her giver mig en fornemmelse af at mine rødder er halvfedtede og selve teksturen i håret føles ikke rar, om jeg skal og kan vende mig til dette, vides ikke – håret ser ikke fedtet ud, men det føles sådan indtil det er tørt ind. Personligt er jeg dog overrasket over looket det giver, for det løfter mit hår så fint, helt oppe i hovedbunden hvor mit hår ellers er fladt med stort f. Ligemeget hvor mange gange i løbet af dagen jeg rykker mit hår til en anden side og puffer det op, så følger produktet med, og bliver aldrig fladt. Jeg kan ikke helt give slip på produktet endnu….. !? 
I finder det store udvalg af produkterne ved at klikke HER. 
Produkterne er modtaget som gave, men holdninger er som altid egne. 

    Skriv svar