Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

MY MOMENTS | Body Oil & Shower Gel

3. januar 2017
Det er efterhånden lang tid siden at jeg fik produkterne her ind af døren, egentligt var jeg inviteret til lanceringen, men grundet arbejdstider og lokationen måtte jeg sige nej tak – mine små fingre krydsede sig derefter, og jeg håbede at jeg alligevel ville få produkterne ind af døren – og det gjorde jeg! Jeg har løbende brugt og testet produkterne, faktisk lige siden at jeg fik dem ind af døren, og dét for at kunne give en ærlig og konstruktiv produkt anmeldelse. 
My Moments No Stress Shower Gel Produktet her røg ret hurtigt ind på favorit hylden, og er nu faktisk halv tomt. Duften er skøn, som i virkelig skøn, en halvsød men syrlig duft. Jeg bruger den sammen med mine skrubbe handsker, påføre to til fire pump og giver hele kroppen en gang skrub hvorefter jeg skyller af. Min hud føles herefter silkeglat, mixet mellem skrubbehandskerne og shower gel’en er bare et match made in heaven. 

My Moments Mindful Deluxe Body Oil Olien her dufter som shower gel’en (mums!!) og olien føles egentligt rar på kroppen. Jeg opdagede dog ret hurtigt at den bestemt ikke er drøj i brug, og jeg anbefaler derfor at man eksempelvis nøjes med at bruge den på ny-barberede stænger eller på armene -dette fungere den nemlig rigtigt godt til. og min fugthungerende vinterhud elsker den. Selve pakningen er utrolig luksuriøs og flot. Et problem jeg havde, var dog at flasken fedtede fuldstændig ind undervejs. Et tip er derfor at give den et skyl efter brug, så den ikke er rå-fedtet næste gang den skal frem fra skabet, glas + olie = meget glat = jeg muligvis er endt med at have tabt den på gulvet.
Serien består af tre elementer, alle med hovedfokus på selvforkælelse.
Relaxing kropspleje med lækre duftnoter som afslapper sind og krop, plejer og forkæler. Refreshing kropspleje serie der kvitter kroppen op, plejer intensivt og desuden rig på E vitamin der fremmer cellefornyelsen. Face Care serie der består af både pleje produkter og rense produkter, heribland ansigtsmasker uden parabener og særligt allergifremkaldende stoffer. 

Alle produkter nævnt i indlægget kan findes på WWW.MATAS.DK og i deres fysiske butikker – Indlæg om øvrige produkter kommer, hvilke vil i helst høre om? 
(Indlægget indeholder Affiliate link)

Skriv svar