Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JANUAR 17

14. januar 2017
Nyt år, ny box! Mange af jer følger med herinde for mine box anmeldelser/fremvisninger og jeg høre derfor gerne fra netop dig – hvis du har et tip om en ny box, som du gerne vil se på bloggen. Månedens box er inspireret af nye rutiner og det nye år, det handler om at fornye sig selv og finde kærligheden i nye produkter, friskere, smukkere dig. 
Pixi Brow Tamer en god browgel kan man altid bruge, og denne gør hvad den skal, det kommer dog ikke til at være det produkt jeg rækker ud efter til daglig, da min gosh brow gel stadig har mit hjerte. En brow gel skal i min verden helst indeholde noget teint, så den giver mine bryn noget farve. Pixi laver fantastiske produkter i altid klassisk og elegant indpakning, så er du til klare bryn gel så giv denne et forsøg! ‘Tamer’ som lovet mine bryn uden at efterlade dem stive og våde. wink wink. Desuden er produktet her lavet i collab med youtuberen Aspyn Ovard – måske du allerede kender hende fra Aspyn & Parker vlogs? 

Briogeo Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Mask Briogeo har jeg før fået i box, samme serie som produktet her, jeg mener dog ikke at det var en maske. Jeg glæder mig herre meget til at forkæle mit hår med denne, og håber den falder i min smag, nu jeg allerede kender ‘Don’t Despair, Repair serien. Indeholder Avocado, mandel og argan olier. Produktet dufter helt fantastisk, åh! 

Nuxe Nuxellence Éclat jeg har vidst endnu ikke mødt en Nuxe duft som jeg ikke har forelsket mig i…. Denne er ingen undtagelse. Produktet føles super let på huden, absorberes med det samme og efterlader huden silkeblød og jævn. Det er begrænset hvor meget info der er om de enkelte produkter i LF boxens brochure, men forstår jeg det ret, så kan denne bruges før dagcremen for at tilføje ekstra glød og pleje. Produktet har en ultra let, gel lignende konsistens. 

Trifle Cosmetics Liquid Glow måske du allerede har set mig swatche produktet her på min story på instagram? Hvis ikke så skynd dig ind, inden det forsvinder – @Blogbycc.dk Super fint produkt, lader ikke til at rykke sig ud af flækken når først det er tørret på huden. Produktet er dog pink, så det skal man jo være til, for mig er det lidt et sats, produktet er dog ultra fint og ikke ALT for skrigende. Jeg er vild med highlightere og dette må være mit første forsøg med en flydende en af slagsen. Desuden må jeg lige nævne hvor herre sød pakningen er? Den føles ikke super luksuriøs men fin er den altså – og så dufter den hammer girly og lidt for sødt – som i, ‘jeg skal prøve ikke at spise produktet her’ sød.

Jelly Pong Pong Fairy Lashes Macara tager jeg ikke helt fejl ejes både frifle og jelly pong pong af samme firma, jeg tror faktisk at det er SO Susan cosmetics som står for alle tre brands. Correct me if I’m wrong. En mascara kan man altid bruge, det er bare sådan en ting som jeg er utrolig kræsen med. Mine lange vipper og til tider olierede øjenområde er nemlig en dårlig coctail – og få mascara’er har klaret mosten ved ikke at overføre mascaraen til under mit bryn. Jeg har dog LIGE åbnet en ny mascara, så der går nok noget tid før jeg tester denne, hvis overhovedet. Mascara er nok lidt en af de steder hvor jeg ikke tør satse. Produktet her er cruelty free. ++

The Vintage Cosmetic Company Rose Gold Tweezers en pincet! ærgerligt at jeg LIGE har fået en i Goodieboxen! Denne skal dog ikke snydes for lidt omtale, for aldrig har jeg set en pincet være så fin. Pincetten er rose gold, og i den fineste old school pakning med blomster print og pin-up stil. Jeg kunne ikke helt lade være med at google firmaet for at finde ud af mere. The Vintage Cosmetic Company laver diverse skønheds tilbehør, såsom vipper, børster, makeup svampe og hårspænder. Tjek eventuelt hjemmesiden her. Super fin, men ikke noget jeg får brugt her og nu. 

Læs mere om Look Fantastic Beauty Box på hjemmesiden

    Skriv svar