Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JANUAR 2017

22. januar 2017
GOODIEBOX! Jubi! Månedens goodiebox er landet og jeg er klar med en fremvisning og anmeldelse. Måske du selv får boxen? – hvad synes du? Vi får jo ikke alle de samme produkter, da der kan være lidt variation? Personligt ville jeg gerne have haft the body shop øjenskygge primeren… åh! Jeg har dog alligevel set nærmere på min egen box, læs herunder hvad jeg fik og hvad jeg synes! 
GOSH Overnight Primer Oil Essence jeg elsker ideen om olien her, og tænker faktisk at den skal være en del af min hudpleje rutine, jeg er dog nyligt startet på en ny hudpleje serie som også inkludere en olie og er i tvivl om kombinationen af de to? Jeg tror jeg vil starte med at bruge denne aftenen før, da det egentligt er det meningen er med produktet. Lover en god base for din makeup morgenen efter, dufter for mig, af en kop kamille the med honning, ikke dårligt! Har man tør hud kan den desuden blandes med din foundation! huden føles jævn og glat. 

Look Lips Lipgloss produktet her var lidt af en fail for mig, første gang jeg åbnede det, var der lipgloss alle vegne, da ‘tragten’ som sidder nede i tuben var knækket af og sat sig fast oppe ved låget. Produktet føltes tungt, fedtet og klistret på læberne, det bryder jeg mig ikke om. Farven er altså bare slet ikke mig heller, pink gloss = no go her. Stort applaus til Goodiebox’s kundeservice dog, som hookede mig op med en ny gloss – som egentligt nok ikke havde været nødvendigt, det ryger i bytte-bunken ;-) Tak til søde Rikke fra Team Goodiebox for +++ kundeservice
Invisibobble The Traceless Hair Ring elastikkerne her kender jeg allerede, og de er hammer gode! Husker jeg ikke helt galt, er de faktisk opfundet af en super cool ung dansk pige! – You go girl! Elastikkerne her er på min favorit liste, sammen med BLAX elastikkerne. Jeg fik dem i grå farve – som er noget mere wear-able end de grønne jeg så nogen fik med. Elastikkerne er nemme at tage i håret, og endnu nemmere at tage ud, de river nemlig ikke i håret. Bedst af alt er dog at jeg ikke får grimme hestehale mærker i mit hår. Kender du ikke elastikkerne her, så giv dem en chance!
Nivea Essentials Facial Cleansing Wipes jeg elsker ideen om facial wipes og disse indtog ret hurtigt pladsen ved siden af mig på min sofa. I kender det nok, trætte aftener hvor man ikke lige orker at skulle ud og udføre en stor beauty-rutine, så hiver man lige en wipe ud og bum så kan man rense huden nemt. Desværre oplevede jeg at disse sveg på min hud, og jeg har egentligt ikke sensitiv hud, måske disse og min hud ikke var en god kombination. Ideen om dem kan jeg dog godt lide.. De dufter fint, renser huden effektivt (jeg måtte bruge 2 wipes, da jeg oplevede at én ikke kunne klare jobbet) og fugter efterfølgende huden. Til dovne dage eller dage med lidt for meget fart på. 
Balance Me Tinted Wonder Eye Cream jeg er vild med produkterne fra Balance me. Øjencremen her er ingen undtagelse. Min hud teer sig lidt for tiden, men jeg glæder mig til dagene hvor denne og en transparent pudder er alt jeg har brug for, for at føle mig selvsikker. Let konsistens som føles rar på min hud. Jeg synes altså at det er super smart at kombinere en øjencreme og en concealer, dækkeevnen er selvsagt ikke enorm, men den skjuler det jeg ønsker og løfter mine halvtrætte øjne. Tip fra Goodiebox er desuden at påføre den før øjenmakeuppen som en primer, så er du rustet til at rocke et coolt hverdags look eller en bar lørdag aften. 

Nature Siberica Oblepikha Hand Cream mums for søren for en duft, jeg kan ikke lige sætte ord på hvad den minder mig om, lækker er den dog. Hvis du bad mig udtale navnet på cremen her… Ville jeg nok nægte! Den skal dog ikke snydes for lidt shine.. på SKRIFT. Denne fedter ikke, kommer i en fin lille tube, og gør hvad den skal – fugter min hænder. Pakningen er desuden mega fin. med kombinationen af tyrkis og guld. Den koster desuden sølle 29 kroner hvis du skal ud og investere i den efterfølgende. 

Étre Belle Sheet Mask nogen gange får jeg produkter som bare SKRIGER på en person i liv. Denne gang min far. Indrømmet eller ej, siger han sjælendt nej til en ansigtsmaske, og da vi igår fejrede hans 58 års fødselsdag, fik han denne stukket i hånden sammen med en kage fra mig af. Versionen jeg havde fået med var nemlig den med rødvin, og da min far lidt har rødvin til hobby tænkte jeg at den var perfekt til ham. Sjovt ser det altid ud med sådan en ‘sheet’ maske. Huden føles blød bagefter, men en anelse fedtet, sagde han selv. Så det er hvad jeg kan sige om produktet her. Den kunne nu også godt have været rød, tænkte jeg, for lige at gennemføre temaet. 
Ikke medlem endnu? Så kan du oprette dig på Goodiebox.dk 
– Hvad bedre er der end at forkæle sig selv hver måned? (hver dag måske?) shhh. 

 • Svar
  Camilla Cecilie
  24. januar 2017 den 11:02

  Lækre produkter – den goodiebox er godt nok skøn :-)

Skriv svar