Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

Oval børster på budget | Technique Pro

21. december 2016
For et par uger siden fik jeg disse børster tilsendt fra Billigvoks.dk, med henblik på at teste dem! Det har jeg gjort, og det er der kommet dette indlæg ud af. 
Mange af jer har nok allerede set eller hørt om oval børsterne, disse er ikke de originale men en mere budget venlig udgave! De originale oval børster koster nemlig godt og vel 100$ pr. børste… Ain’t nobody got money for that. Jeg er blevet ret vildt med især to af børsterne i sættet her, og det er concealer samt foundation børsten, de fungere nemlig rigtigt godt sammen med cremede og flydende produkter. Personligt er jeg ikke vild med kombinationen af disse og pudder produkter, men er du til cream contour vil du knus-elske sættet. Jeg er faktisk blevet så glad for min foundation børste at den har taget min elskede real technique børstes plads. Børsterne er desuden hamrende bløde, tætte og kompakte, hvilket giver en perfekt og jævn overflade som ikke ser ‘kaget’ ud! – Jeg er fan. 

Jeg synes HELT klart at sættet er pengene værd, jeg tænker lidt man kan gå sammen  med en veninde og splejse om den store pakke sættet her  da børsterne er meget ens i størrelsen og næsten kommer par-vis. Sættet med 10 børster koster 299 kroner – det i sig selv er jo en mega besparelse i forhold til de originale. 
Bestiller du inden i morgen d. 22/12-16 får du din pakke inden jul – samt. bytte service frem til 28 februar. Vidste du iøvrigt at du får 5% på en bonus konto når du shopper hos billigvoks som du kan bruge på dit næste køb? 
– Produktet er modtaget som gave, holdninger er som altid egne. 

    Skriv svar