Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | DECEMBER 16

13. december 2016
Månedens Look fantastic box er nu på bloggen! Hvis du som jeg, synes den er herre lækker, så kan du blive medlem ved at klikke her, og vælge hvor længe du vil signe up for af gangen, jeg er for 12-måneder af gangen, som gør de kun trækker 108 kroner fra min konto HVER måned. 
Illamasqua Hydra Veil Primer jeg ved ikke om det er meningen, men min kom altså stort set tom? Dette skulle være den mest fantastiske primer, og jeg er faktisk slet ikke i tvivl om dens evner, jeg tænker at denne kommer på mine kinder, men ikke ville være et fit med midten af mit ansigt, som har en tendens til at fedte op. Produktet dufter fint og blomster agtigt og jeg kan slet ikke mærke at den er der efter påføring – that’s a good thing! 
Philip Kingsley Elasticizer jeg har faktisk slet ikke fået prøvet produktet her endnu, jeg har nemlig haft run på den sidste uges tid. Dette er et pre-shampoo produkt som helst skal sidde i 20 minutter, og det har bare slet ikke passet ind i min uge. Duften er ikke eksisterende men produktet lover godt. Giver volumen og smidighed til håret, jeg glæder mig til at få testet ! 
Balance Me Pure Skin Face Wash Balance me! jeg er vild med dig! Balance me levere som altid lækre produkter, produktet her er ingen undtagelse. Jeg kan godt lide at have en god face wash stående i badet, sådan at jeg kan fjerne makeup rester eller andet snavs effektiv! Jeg bruger somregel min Dermalogica special cleansing gel til dette, da den ikke svier i øjnene og efterlader min hud spotless. Jeg tænker dog at skære lidt ned på den, da den har en udtørrende effekt på min hud – Så Balance me, jeg ved du dufter dejligt, føles rar, og er ganske effektiv, kan du blive min nye favorit wash? 

Mellow Cosmetics Madness Lipstick denne er without a doubt den smukkeste læbestift jeg nogensinde har set, aldrig har jeg set en så gennemført, fin og feminin en pakning. Udover at pakningen er smuk, så er selve læbestiften det altså også, smuk dyb rød farve, hvis pigmentering er til UG og så er den mat! Jeg er vild med matte læbestifter og en rød læbestift kan vi vidst alle sammen tilføje ekstra af til samlingen, ik? Mellow dit potentiale er stort og jeg skal klart undersøge nærmere! 
Skin Republic Caviar COQ10 Face Mask jeg kan godt lide sheet masker, og masken her var ingen undtagelse, desværre giver ét forsøg med én maske et særlig godt billede af om produktet virker eller ej. Jeg vil dog sige at min hud føles rigtigt dejlig og gennemfugtet efterfølgende, og det er altid rart. 
BubbleT Bath Bomb jeg har næsten ønsket mig at prøve bath bombs ligeså længe som jeg har ønsket mig et badekar, desværre har jeg ikke sidstnævnte endnu og produktet her bliver derfor gemt til en hel særlig lejlighed. Jeg er hammer spændt og vil helt klart have den klar den dag jeg får muligheden for at hoppe med måsen bar i et karbad, jubi! 

    Skriv svar