Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | DECEMBER 2016 ♥

23. december 2016
Så blev det endelig min tur til at holde juleferie, dette betyder også at jeg har gået og puslet lidt med månedens Goodiebox! De dejlige mennesker inde på Goodiebox HQ sendte mig desuden den sødeste julehilsen og lidt til min søde tand – tusind tak til jer, og tak for godt samarbejde i 2016! En anmeldelse af månedens box skal i, kære læsere ikke snydes for! Og så vil jeg ønske jer alle en fantastisk jul, min står på jule-hygge hos mine forældre de næste dage og Hr. mis er også taget på ferie. 
 Nails Inc. Nalekale hvad end Nalekale betyder, så kan jeg lide det. Farven herover er nemlig rigtig fin! Jeg indrømmer gerne at jeg har svært ved ikke at tjekke #goodieboxdk hashtagget på instagram, før  at jeg får min egen box, og jeg krydsede altså mine fingre ret kraftigt for at jeg fik den blå versus den røde, så jubi! Jeg har en lignende farve fra Essie på min favorit liste, så jeg glæder mig til at prøve denne, som lover lang holdbarhed. 
Bloom And Blossom Revitalising Leg And Foot Spray jeg har prøvet produktet her før, da jeg har fået det i en anden beauty box. Jeg er bare ikke fan af de dufte som Bloom and blossom laver, og derfor faldet produktet her heller ikke i min smag. Jeg kan godt lide ideen om produktet og det føles nu også ret rart at sprøjte produktet her på mine trætte stænger. Måske den bliver et hit til sommer, som en slags cooling spray, I don’t know. Duften er dog ikke lige mig. 
Karmameju Wild Body Oil jeg elsker Karmameju og jeg elsker olier, især dem man putter på kroppen! Denne fra Karmameju havde jeg faktisk besluttet mig at pakke nu jeg er på visit hos de gamle, jeg glemte det dog – duften er dog dejlig, olien føles FANTASTISK på og efterlader huden fugtet og lækker og vigtigst af alt – IKKE fedtet. Kunne godt være et produkt jeg gik ud og invisterede i bagefter,.olien er en fullsize version på blot 50 ml, om den findes i en større variant ved jeg dog ikke. 50 ml koster 89 kroner. Og mums for syrlige dufte, ik? 
Dove DermaSpa Goodness3 Bodylotion meget lille prøve, men fint produkt, den gør hvad den skal og vil være ideel at have med sig på en overnatning eller i tasken i tilfælde af man får tørre albuer, arme eller lignende. Jeg tror dog ikke at den lille tube kan dække min krop ind, og det er ærgerligt når nu man gerne vil kunne give jer læsere et lille snert af hvilke produkt det er. 50 kroner koster en fullsize, og til den pris vil jeg hellere købe et af mine favorit kropspleje mærker, plaisir & noget fra Moments by Matas kollektionen (review kommer snart.) som ligger i samme prisklasse +/-. 

Teeez Cosmetics Be Smooth Face Powder jeg elsker at få produktet som jeg virker mangler, og en pudder kan jeg altid bruge! Jeg vil starte med at rose Teeez for et hammer fedt design, det er ikke hver dag at man finder en pudder med så lækker pakning og et KÆMPE spejl!? Super smart og handy at have med sig, hvis man som jeg ofte sover ude og ikke gider medbringe den helt store makeup pung. Jeg er virkelig glad for produktet her og det ryger direkte i makeup pungen. Fullsize koster 190, som overstiger boxens værdi alene. 
Lee Stafford Shine Spray jeg husker tydeligt hvordan jeg igennem Goodieboxen tidligere er blevet introduceret for Lee Stafford og deres fantastiske tørshampoo, produktet her er jeg sikker på også er helt fantastisk – dog får jeg ikke meget brug ud af det, tror jeg. Jeg har aldrig helt forstået ideen med shine sprays, for mig bringer det minder frem fra teenage-fedtet hår og jeg kan egentligt bedre lide det matte look også i mit hår. 
Vichy Idéalia (serum+natcreme) Jeg har hørt godt om serien her og har flere gange overvejet at købe serummen og cremen, jeg er dog aldrig nået så langt, da jeg efterhånden har været igennem et utal af forskellige serier og hudpleje produkter. Jeg synes at det er svært at danne en mening om hudpleje på baggrund af prøver, så måske nogen af jer kender mere til serien og kan anbefale den? 
Igen og som ofte før en rigtig god box. Goodiebox koster 159 pr mdr inkl, fragt og håndtering

Goodieboxen er modtaget som gave med henblik på test & anmeldelse. Jeg tester den fast hver måned. Holdninger, positive som negative, er altid mine egne. 

    Skriv svar