Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | NOVEMBER 16

5. november 2016
 #LFSPARKLE – månedens hashtag, samt tema! Jeg er vild med det. Især neglefilen…! 
Månedens box er klart en af mine favoritter gennem tiden, og err en god blanding af makeup, hud og hårpleje. Hvis jeg ikke før har nævnt det (det mener jeg nu at jeg har) Så er dette en af de billigste boxe på markedet. Jeg betaler 108 INKL fragt hver måned, og prisen opnås ved at tilmelde sig for en længere periode. Jeg er tilmeldt 12 måneders planen. 
Model Co Blush Cheek Powder Jeg er altså ikke blush pige, og bliver det nok aldrig. Piger der som jeg, i forvejen døjer med en pæn potion rødme i ansigtet vil kende problemet. Det klæder mig altså bare ikke, og jeg har svært ved at finde balancen. Farven er dog super super fin, og hedder noget så lækkert som Peach Bellini. Denne ryger nok videre i bytte-puljen, men så kan jeg jo også få fingrene i noget endnu mere lækkert. Produktet er i utrolig god kvalitet og flot pigmenteret uden at være ‘streaky’ som pudder produkter ofte kan være. 
Look Fantastic Neglefil så vidt jeg kan se, er produktet her ikke en del af boxen, blot en fin gestus. Det er dog alligevel et af mine favorit produkter deri, da jeg altid mangler gode neglefile, og lad mig lige pointere det åbenlyse, altså at denne er badet i glitter (uden at det fælder overalt) Jeg er vild med det!
Sebastian Professional Volupt Spray produktet her dufter himmelsk, det var det først jeg lagde mærke til da jeg fik produktet i hænderne. Duft er og bliver min ultimative rettesnor når jeg skal have nye produkter med hjem. Sprayen her er tykkere end en normalt spray og arbejdes ind i håret som en slags gel – sådan fungere det ihvertfald for mig. Mit altid flade hår trænger i den grad til et løft. Det er vigtigt at produktet her rystes grundigt før brug for fuld effekt. 
Bloom And Blossom Revitalizing Foot And Leg spray duften er jeg ikke vild med, men den føles altså ganske rar på. Dette er en spray som køler og skulle de-stresse ens led og trætte ben, om den gør sidst-nævnte har jeg ikke kunne bedømme endnu, men jeg kan rigtigt godt lide ideen om produktet og ved at Bloom and blossom laver dejlige produkter. 
Look Good Feel Better Angled Blending Brush Jeg ELSKER at få børster, dem kan man nemlig, i min verden ikke få nok af! Især øjenskygge børster! Jeg har før fået en øjenskygge børste fra samme brand i en LF box, og den bruger jeg flittigt. Jeg kan rigtigt godt lide at børstehårene er tæt pakkede men samtidigt utrolig fleksible. Skaftet er langt som gør det nemt at arbejde med og designet er tidløst. Desuden donere mærket minimum 30.000£ hver år, til kvinder med kræft. Det er altså skønhed med budskab. Børsten her er tilpas fluffy og min go-to blending børste. 

Monuskin Soothing Touch Recovery Balm Denne er min nye on-the-go natcreme, lille og handy at have med sig og dufter friskt og syrligt – som jeg elsker at min hudpleje gør! trænger ind øjeblikkeligt og efterlader min hud i balance. Åh hvor jeg elsker denne. Hudpleje er bare SÅ svært at anbefale til andre, da vi alle er SÅ forskellige. Men denne er jeg virkelig glad for. 

Loreal Mythic Oil hårolie MHH for (endnu) en dejlig duft…. endnu en olie er blevet tilføjet til min olie hylde, denne er letvægt, dufter fantastisk, og gør mit hår nemt at arbejde med. Jeg varmer denne op i mine håndflader og påføre håret cirka halvvejs igennem min hårtørring. Mit hår er nemt at børste ud og kruser ikke. Jeg er fan. 
Kan findes HER

    Skriv svar