Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | NOVEMBER 2016 ♥

30. november 2016
Sidste måneds box er svær at overgå, men November boxen gør et bravt forsøg. Temaet er Beauty Secrets og boxen indeholder ikke ét produkt jeg ikke kan bruge, det alene trækker point hjem. Beauty Secrets er for mig de essentielle produkter som jeg ikke kan undvære i min hverdag, og som vi nok alle ejer. Goodiebox har gjort det… igen
NUORI Lip Treat læbepomaden her er ovenud lækker, intet mindre. Den er MEGET drøj i brug, og omkring en halv centimeter, hvis ikke mindre, er nok til mine læber. Den dufter herligt at pebermynte hvilket passer perfekt til årstiden og lidt jule humør er man vel i! Læbepomaden er lavet af 100% naturlige ingredienser og Nuori vandt desuden prisen som bedste nye Brand til Danish Beauty award i 2016. 
EMITE Lip & Cheek Tint brandet her har jeg fået før i en Goodiebox, dengang var det dog deres bryn produkter som vi fik fornøjelsen af. Produktet her er en liptint, faktisk troede jeg det var en flydende læbestift, men produktet her er MEGET mere vandet og egentligt hammer smart. Farven er en klassisk dyb rød som vi alle nok pryder både læber og negle med i vintermånederne. Den kan bruges på både læber og kinder og giver et fint strejf af farve som bare holder! Føles som vand når den kommes på, men når den er tør glemmer man hurtigt at man har noget på læberne. Perfekt til kvinden som ikke tør give sig i kast med klistret og intens læbestift men istedet vil pryde læber og kinder på en mere diskret måde.
Maria Nila Dry Shampoo det er ingen hemmelighed at jeg elsker det veganske brand Maria Nila, ikke nok med at de er gode mod dyr så har de fremragende hårprodukter i bedårende design. Dry shampooen her er også gået hen og er blevet min favorit, den giver mit hår volumen og efterlader ikke store fede grålige/hvide plamager i mit hår, lidt produkt ‘goes a long way’ duften er fin og den kompakte størrelse gør den nem at have med sig. Jeg er fan! 

Appeal 4 Glass nail file jeg har egentligt længe manglet en ‘rigtig’ neglefil, men synes at glasfilerne er noget pebrede. Det forstår jeg nok godt lidt nu… De er nemlig hammer-effektive. Jeg kendte filen her i forvejen, da min mor købte den for et halvt års tid siden. Mærket appeal 4 har jeg i forvejen et godt kendskab til, jeg ejer nemlig 20+ af deres skønne lakker. Det smarte ved glasfile er at de ikke river og flår i neglelagene og man slipper derfor for flossede negle. Om de holder evigt ved jeg ikke, men denne kan vaskes grundigt med vand og sæbe efter 3 måneder og så skulle den være som ny!
Nivea Silk Mousse Cream Care Showergel det er faktisk sjælendt at jeg griber efter niveas produkter når jeg er ude og handle, hvorfor ved jeg ikke, men så er det jo rart at man kan få chancen for at teste mindre udgaver af produkterne igennem beauty-boxe! Jeg er spændt på denne og elsker personligt shower foams / Mousses, måske denne også falder i min smag?

Kenny Anker Brows Tweeze the brow Jeg synes at det er lidt cool at fyren her har fået sin egen serie, jeg føler nemlig at det var som igår at jeg fulgte med på instagram, hvor kenny ligger billeder op af lækre bryn forvandlinger. Pincetten her virker som super god kvalitet, men jeg må dog indrømme at de 195 kroner virker noget dyrt. En god pincet kan man dog altid bruge, jeg ville dog personligt ikke gå ud og købe den fra ny til den pris. 
Alt i alt en fantastisk Goodiebox, med en vild værdi for prisen. Jeg er fan! 
Kom direkte til deres hjemmeside ved at klikke HER

    Skriv svar