Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | OKTOBER 16

8. oktober 2016
Månedens Look fantastic box er landet herhjemme, og det dejlige solskin i mit køkken her til morgen, inspirerede mig til at få taget nogle fine billeder og til at få smidt indlægget hurtigt på bloggen. Måneden box er oktober boxen og temaet er ‘Pamper’ edition, altså selv forkælelse, og temaet matcher altså til perfektion… Endnu en gang.  

OSKIA LONDON The Renaissance Mask produktet her er nok det jeg har været allermest begejstret for. Jeg følger en del skønheds bloggere på diverse sociale platforme, blandt andet Mette
 som egentligt har åbnet mine øjne for brandet gennem hendes instagram. Jeg klappede altså i mine små tykke hænder da jeg så den i boxen, for har bare hørt at produktet her skulle være SÅ lækkert. Selve konsistensen er vaseline agtigt, og skal påføres et afrenset ansigt, i 10-20 minutter alt efter hudtype, den masseres ind indtil at produktet skifter farve og bliver hvidt, når den så skal tages af skal man putte en smule vand i ansigtet og massere igen og skylle af.. Den dybderenser, åbner genstridige porer og giver dig fornyet glød… What’s not to like?
Caviar Anti-Aging Moisture Intensen Oil Creme føj da for et langt navn, men produktet her lyder nu meget godt alligevel, jeg tænker (og drømmer om et badekar) og jeg tror lidt at produktet er tiltænkt i en sådan rutine, det skal nemlig have lov til at sidde i vådt hår mens man sidder og slapper af, og inden man vasker sit hår med shampoo. Op til 15 minutter skal produktet her sidde i håret, og så skulle det altså tilbyde akut hjælp til tørt hår og hovedbund. Hvad anti-aging effekten i produktet her er jeg ikke lige klar over, men det skal da have et forsøg…? 

MIO Liquid Yoga åh, hvor jeg bare endnu en gang bliver mindet om at jeg skal overleve uden et karbad. Jeg trænger sådan til at ligge i blød i et stort kar, og produktet her giver mig bare endnu mere lyst. Liquid Yoga… Come on, hvor lækkert lyder det ikke lige?! Indeholder lavendel som er det ultimative sove-drug for mit vedkommende. Jeg tilbyder gratis huspasning – hvis man har badekar!? Anyone?????? 
Laura Geller Pout Perfection ( Cabernet) Liplinere er en mangelvare herhjemme, faktisk ejer jeg kun én, og den kom sammen med mit lipkit fra Kylie Cosmetics. Lineren her har en perfekt pink men naturlig farve, som jeg faktisk tror fitter min naturlige læbefarve helt perfekt, med et lille strejf af lidt farve. Produktet her kan enten bruges alene og til at dække hele læben eller under en læbestift for at give lidt ekstra volumen. Produktet er ikke for cremet og nemt at arbejde med. Dog ved jeg ikke om produktet kan spidses, men det går jeg udfra. (pakningen er af plast.) 
Murad Intensive-C Radiance Peel jeg har ført brugt nogle produkter fra serien her, og dejligt dufter den altså, syrligt og af appelsin. Jeg sidder faktisk og skal et smut i bad efter at have publiceret indlægget her, og så skal denne på huden efterfølgende. Den skal sidde på i 10 minutter og vaskes af med en varm vaskeklud. Jeg glæder mig helt, da jeg er så fan af syrlige dufte. mmh. Murad laver fantastiske hudpleje produkter, og har et hav af serier til forskellige hudtyper og aldre. Mon ikke at produktet her OGSÅ falder i min smag! 

Polaar The Genuine Lapland Cream jeg havde en lidt mærkelig start med produktet her, for da jeg først påførte følte jeg at jeg havde små gryn på læberne. Jeg prøvede den dog igen idag og nu er der ingenting? Hm. Jeg kan dog utrolig godt lide følelsen på læberne den fedter ikke, føles smooth, giver fugt og et glossy look. Læbe produkter kan jeg altid bruge, jeg kan nemlig slet ikke holde ud at have ‘nøgne’ læber, og fugt og balms er min evige redning. ah! Jeg har ikke nået at have den på så længe, så om den holder lige så længe på læberne som min elskede carmex, vides ikke… 
Find og læs mere om boxen her

    Skriv svar