Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | OKTOBER 2016 ♥

22. oktober 2016
Min yndlings tid på måneden er her igen, min goodiebox er nemlig landet! Goodiebox havde på deres snapchat teaset os med en lille gåde, og jeg regnede ret hurtigt ud at boxen her, var lavet i samarbejde med Magasin! De har før lavet en box i samarbejde med magasin, og udfra det savner jeg faktisk lidt nogle produkter fra Magasin’s egen beauty linie, som vi fik sidst.. De var nemlig rigtig gode! Der er dog alligevel en del produkter heri som jeg ikke vil være foruden..
 Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Serum jeg kaster mig i gulvet med armene i vejret, for hold nu op hvor gør produkter hér, altså bare at jeg har lyst til at købe 10 ekstra Goodieboxe. Jeg har længe gået og sukket efter Revitalash bryn og vippe serum, og at få produktet her i en box havde jeg ALDRIG troet ville ske. Jeg glæder mig til smukke bambi vipper, og håber at jeg kan bytte mig til nogle ekstra inde i bytte gruppen! Produktet her er 1 ml, MEN… Der står at det rækker til 2 mdrs behandling hvilket jo er fuldstændig vildt. Produktet her skal påføres en gang i døgnet ved at ligge en tynd streg på vipperne så langt mod rødderne som muligt. allerede efter et par uger skulle der være synlig forskel, så jeg glæder mig! 
GLOV QUICK TREAT jeg forstår altså ikke helt hvad produktet her er, så vidt jeg har kunne studere mig frem til, er det en lille finger handske som du tager på din pegefinger, gør våd og så skulle dens fibre kunne fjerne din makeup helt uden brug af produkter, efterfølgende kan den så vaskes ren med håndsæbe og så er den igen klar til brug, jeg har endnu ikke haft mulighed for at prøve den, så det bliver spændende at se om den er det værd.

Balance me Instant lift pore minimiser jeg elsker ideen om en pore minimiser, men så skal det også bare fungere. Tit går fedtet hud og store porer hånd i hånd, og når denne går hen og gør at jeg føler mig fedtet og over-moisturized så er jeg altså ikke fan, desværre. Jeg plejer ellers at knus-elske produkterne fra Balance me, så jeg havde store forventinger til denne især.
The Body Shop Limited Edition Spiced Apple Body Butter da jeg stak næsen i denne, begyndte jule klokkerne i mit hoved at ringe, trods at jeg er massiv jule-freak, er det dog liiiige tidligt nok for mit vedkommende. Duften er dejlig og kommer helt sikkert frem igen til december, bare ikke liiige nu :-) Desuden laver The body shop gode body butters, og jeg har efterhånden været igennem en del af dem.

Miqura Golden Modeling Mask fun fact. Igår havde jeg en utrolig mærkelig oplevelse med produktet her, det er en gel og et pulver der skal blandes sammen og puttes på ansigtet. Jeg fik allerede da jeg åbnede posen en fornemmelse af at det var pandekage dej som jeg var igang med med et strejf af bussemand, ja sorry, men konsistensen er altså ikke lækker, heller ikke på ansigtet. Masken føltes kølende på huden og jeg forventede egentligt at den på et tidspunkt ville størkne, da det er en peel off mask, men det gør den ikke. Den kan tages af i et stykke men vil stadig være en silikone agtigt konsistens. Jeg må dog give produktet dét, at min hud føltes hammer lækker bagefter, jeg skulle altså bare lige vende mig til konsistensen. Sjov, underlig-rar og blødgørende oplevelse, det var dét. Jeg tænker der kunne have været nok til to behandlinger, så sørg for at du har en at dele produktet med, så det ikke går til spilde. Masken koster nemlig 125 kroner, så jeg havde lidt dårlig samvittighed med at levne produkt.
ELSKER boxen, som så ofte før. Du kan købe den på goodiebox’s egen hjemmeside ved at klikke lige HER

    Skriv svar