Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Børster på Budget

16. oktober 2016
De aller første børster jeg købte var fra M.Cosmetics. Det er børster fra Matas helt egen kollektion, og er alle af syntetiske hår til budget venlige priser, efterfølgende er der kommet en del ekstra produkter til serien, blandt andet deres Beauty Blender svampe og senest deres contouring sæt som jeg har fået fingrene i. Mit favorit brand vil altid være Real techniques børster, men de er altså noget pricey og ikke alle har 100-200 kroner at bruge på én børste. – og her er disse altså gode til prisen, faktisk, rigtigt gode til prisen. 
Contour og highlight har taget verden med storm, med contour skaber du dybde i ansigtet, og skaber en illusion af at have skarpere linjer og være mere nuanceret i ansigtet.. f.eks. kan du snyde dig til kindben så høje som skyerne, en mere markeret kæbelinje samt en smallere næse og pande. Med highlighter bruger man et lyst sheer produkt som enten er fyldt med eller helt uden glitter, personligt er jeg mest til den uden som reflektere i ansigtet som et spejl. Det ligger du på de punkter du ønsker at ‘highlighte’ altså fremhæve, det vil sige under brynet, på buen på overlæben, øverst på dine kindben og på spidsen af næsen… BUT GURL, you do you. Det er så forskelligt hvor og hvordan vi bruger metoden her, og det vigtigste er altså at man føler sig smuk og godt tilpas. Selve highlight børsten er anderledes en de andre jeg ejer, faktisk har jeg kun de såkaldte fan-brushes som highlighter børste, altså en bred, flad vifte lignende børste, børsten fra M.cosmetics har dog overrasket positivt. Den er nemlig utrolig nem at bruge og tager præcist den mængde produkt op jeg har behov for, og så er den nem at arbejde med. Fungere faktisk også super godt til at blende contour eller bronzer ud, synes jeg.
Sættet kan fåes her og er lige nu på tilbud til KUN 109,95

    Skriv svar