Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

Loving Lately | Benefit ♥

21. september 2016
Nogen gange får man fingrene i nogle produkter, som bare er SÅ lækre….. Og det er sket for mig! (igen)… Begge produkter har jeg faktisk fået helt tilfældigt, begge i hver sin Beauty box! Benefit Tinted Lash Primer er en brun primer som du bruger på vipperne før du påføre mascara, på den måde separeres vipperne til perfektion og giver en længde der siger spar to… men men men, nu kan jeg jo rigtig godt lide det naturlige look også, især med det arbejde jeg har, er det vigtigt for mig at rocke det naturlige look til hverdag. Jeg bruger derfor produktet her alene, og det giver det fineste look, jeg kan også rigtig godt lide at produktet er brunt og ikke sort. Faktisk, så tror jeg slet ikke jeg har lyst til at bruge sort mascara mere. Jeg er helt forelsket. Hvis i kender en webshop hvor jeg kan købe produktet her, så hit mig lige op, ikk?!

Goof Proof Brow Pencil er jeg altså også faldet for, til daglig bruger jeg egentligt bare gel på mine bryn med en let teint i. Når jeg skal give den lidt ekstra, eller at jeg bare trænger til at få opfrisket min bryn farvning ryger denne dog på uden at tøve! Jeg har ikke tal for hvor mange bryn produkter jeg har smidt ud igennem tiden, simpelhen fordi jeg er kommet hjem med et produkt med et rød skær i, og det kan jeg altså VIRKELIG IKKE lide. Bryn produktet her kommer i skrue form og så er det skrå, og helllttt uden rødligt pigment!!!! – Det gør det for mig, til et ideelt produkt for begyndere da det forbliver kniv skarpt. Pigmenteringen kan bygges op eller tegnes blidt op for et diskret look. Et tip er dog altid at have en bryn børste med sig, når man tegner bryn op, simpelhen for at udviske alle de grove linjer som ikke er så pæne og for at børste brynene i den rigtige retning. Selv bruger jeg Gosh’s bryn gel som fungere helt fantastisk for mig!

  Skriv svar