Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

Look Fantastic Beauty Box | SEPTEMBER

9. september 2016
Tid til Look fantastic box igen, igen! Denne gang er boxen en Birthday Edition, og indholdet er som altid.. lidt af hvert! Jeg giver 108 kroner om mdr (inkl fragt) for boxen :Prisen er ved binding på 1 års abonnement og indeholder desuden tracket shipping. 
BARE MINERALS Mini Moxie Marvelous Lipstick jeg har før fået en Moxie læbestift i en LF-box, dog i en farve som ikke lige var mig. Denne er dog SÅ fin, en frisk pink som nok skal peppe op når vi når til de kolde efterårs måneder. Farven jeg fik hedder Get Ready. Produktet føles utrolig lækkert og fugtgivende på læberne, lidt ligesom en balm og tilfører et super flot og rigt pigment til læberne. Jeg er fan! Lookfantastic.com har lige nu en promotion kørende på Bare Minerals, når du shopper for 40 pund fra mærket får du en gratis mini moxie læbestift med! 
Argan Liquid Gold BB Cream denne bb cream er fuldstændig vanvittigt overpriced, og så er jeg ligeglad med hvor god den må være :o på min lille rundtur på hjemmesiden fandt jeg nemlig prisen….632 kroner for 30 ml…. hold nu …..!! Ja, produktet føles altså rigtigt lækkert på hånden, og blendede fuldstændig fejlfrit ind i min egen hudtone, men prisen kan jeg ikke komme mig over.. åh.
Bliss Lemon And Sage Maximum Moisture Cream føj hvor dufter cremen her bare lækkert. Den kommer med mig i træningstasken! Ja, i hørte rigtigt, træningstasken, sådan noget er jeg nemlig for nyligt begyndt på igen, og travel size produkter har derfor lidt genvundet min kærlighed. Produkterne fra Bliss plejer desuden at være hamrende lækre og super hjælpsomme mod min halv kedelige hud. Fik jeg sagt at jeg ELSKER syrlige dufte? mhhh. 
Lord And Berry Mini Luminizer Stick produktet her er bare SÅ fint. smuk smuk SMUKKERE. Den fineste highlighter, et tip er dog at blende den ud med fingrene, da den kommer i stickform skal produktet nemlig lige ‘varmes’ op for at blende ordentligt. Jeg ved ikke om den fåes i flere farver, på min står der nemlig bare Strobing Pencil. Produktet kan spidses efter behov. 

Christophe Robin Purifying Shampoo Produkter her glæder jeg mig til at afprøve, jeg har nemlig for et par måneder siden indført purifying shampoo i min hårpleje rutine. En gang om ugen smider jeg et produkt som dette i håret, simpelhen for at fjerne rester af diverse produkter som jeg har proppet i håret i løbet af ugen. Selv rester fra hårfarve, kan ende i bunden af brusebadet, sådan noget overskudsfarve sidder nemlig længere end man lige tror, og hvis man som jeg har en for-kærlighed for hvide lagener og hvidt sengetøj – er det IKKE en fordel! 

Gatineau Collagene Expert Eye Pads fine linjer og rynker har jeg (heldigvis… 7, 9, 13) ikke om øjnene …>>Endnu<<….. så jeg tænker at produktet her ryger videre til en hvor de vil gøre en tydelig fordel, måske min mor eller far bliver forsøgsperson imorgen????? ha ha ha. 
Boxen kan købes her 

  Skriv svar