Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | SEPTEMBER 2016 ♥

28. september 2016
 September boxen er endelig på bloggen, ofte går der altså bare lidt længere tid – da jeg ikke kan ændre min leveringsmetode, og derfor skal ned og hente den på posthuset! SORRY GURLS. Månedens tema er ”Get your glow on’ og det symbolisere boxen altså bare til perfektion, det kræver dog at man er til det….. hm! 
Manna Kadar Radiance Bronzer & Highlighter Duo Produktet her falder lige i min smag, og jeg synes faktisk at både bronzeren og highlighteren er rigtigt fine, dog kunne bronzeren godt være mere ashy i farven til min smag, da den er lige varm nok. Jeg tænker faktisk er duo’en her kommer til at pryde mine øjne også, en varm brun skygge er nemlig noget jeg knus-elsker, og så kan man helt naturligt skabe et fint look som rammer øjnene ind uden at det bliver for meget til hverdag. I den lille folder vi har fået med står der at produktet her har en værdi på 140 kroner, jeg vil dog sige at til den pris forventer jeg mig noget mere af selve pakningen, den føles nemlig utrolig billig, desværre.
Vita Liberata Fabolous Self Tanning Tinted Lotion hvor ville jeg ønske at jeg gjorde mig i hele rutinen med self-tanning osv, men sandheden ligger nok i at jeg simpelhen ikke magter ødelagte lagener, sengetøj og dynebetræk og så er jeg stor fan af at eksfoliere min hud, og det gerne så ofte som muligt (det er vidst et no-go når man er self-tanner?) Åh, men jeg svinger lidt i hvorvidt jeg skal give denne videre eller om jeg tør begive mig ud i dette? what to do!! Jeg har faktisk hørt SUPER godt om produktet her i vores lille gruppe inde på facebook, hvor andre beauty box modtagere bytter og snakker om boxene…. hm! 
NAOBAY Oxygenating Cream Moisturizer jeg kunne allerede mærke da jeg spottede brandet NAOBAY i min box, at det her var min nye dagcreme, jeg elsker simpelhen produkterne derfra og da cremen her er til alle hudtyper (og specielt den tørre) så kan den altså ikke andet end at skulle på mit ansigt! Den dufter også dejligt og så er den med både avocado og olivenolie! desuden fyldt med massere af lækre økologiske grønne ingredienser. 

Human+Kind Wash-Off Facial Cleanser+Deep Cleansing Cloth trods jeg lige har forelsket mig i min facial cleanser fra Dermalogica, kan man jo godt prøve noget andet også, denne her er fra Human+kind, som også er et fantastisk lækkert mærke, produktet her er med hele 99% naturlige ingredienser som blandt andet hybenolie og aloe vera. Jeg er fan af produkter som disse, der kan multitaske, her kan jeg altså rense hele mit ansigt inkl. øjenmakeuppen og bagefter duppe huden ren med den tilhørende klud som er i boxen. (som desuden kan genbruges og vaskes ved 40 grader..) 
Lord & Berry Line/Shade altså, en sort eyeliner kan man vel altid bruge, men jeg synes nu alligevel det er en lidt kedelig ting at få med. Der findes så mange fede linere, hvorfor så ikke en tusch version eller en lækker flydende / creme? hm. Lord & berry laver dog dejlige produkter, jeg synes bare det ikke det er så vanvittigt kreativt med en sort eyeliner, I’m sorry! Jeg kan dog godt lide at produktet er vandfast, det må vi lade komme an på en prøve, da mine evigt fedtede øjenlåg altid gør at eyelineren havner under mit bryn istedet…. 
ALT I ALT, en fin box, lidt et hit or miss, da det hele er baseret omkring at klargøre sin hud inden man påføre selv bruner. Jeg er dog glad for de fleste produkter alligevel, og de der rammer helt ved siden af bytter jeg til noget andet, eller gør andre glade med! Prisen opvejer altid hvad end jeg har at sige, som er negativt. Bliv medlem ved at klikke HER

    Skriv svar