Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

FALL FAVORITES

27. september 2016
fall
 Åh, jeg ved ikke hvorfor, men H V E R gang at jeg ingen penge har, har jeg lyst til at bruge en forfærdelig masse…!?! Jeg har for nyligt modtaget en ekstra regning på 2500 og det betyder altså at der er minimale knaster i overskud til Frk Camilla denne måned.. Men derfor kan man jo godt drømme sig væk, som jeg så mange gange før har gjort. Trods den evige drama omkring Jeffree star og hans brand, så vil jeg stadig gerne prøve hans læbestifter og highlightere, produkterne skulle trods alt være gode nemlig! Man går aldrig helt galt i byen med en smuk læbestift jo! Flydene/matte læbestifter bliver mere populære for hver dag der går, så hvis du endnu ikke har investeret i en….. Get to it gurl! 
En lækker læderjakke er altid et must, ligemeget hvad og hvem man er, denne her er en dyrere en af slagsen og er fra GUCCI  skal vi ikke bare lade somom vi ikke kender prisen… den er ihvertfald ikke over 30.000…ups. Den smukke bordeaux kappe og den sandfarvede parka er fra Esprit og begge er super fine, jeg kunne snilt vælge dem begge som vinterjakke, der er intet andet for end at jeg må ud og prøve løs i butikkerne! 
Grå er og bliver en af mine favorit farver at pryde min krop med og sammen med et par lyse jeans og nogle lækre sorte støvler køre det bare! Dem på billedet er fra Phillip Lim og er med super rå og fine detaljer som ruskind og sølv detaljer. Behøver jeg overhovedet at fortælle hvor armbåndet er fra???? I genkender det jo nok alligevel…. *host* balenciaga

    Skriv svar