Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

// BRAND SPOT – Natasha Denona

12. september 2016
Jeg har kigget lidt på mærket Natasha Denona på Beauty bay, et mærke jeg har set og hørt en del om hos mine yndling youtubere, mærket er af de lidt dyrere, men åh hvor ser produkterne altså bare herre lækre ud. Især øjenskyggerne taler til mig, det er altså hårdt at skulle gå i spare-mode, især når man blogger om beauty… altså teknisk set skal jeg jo købe noget for at producere indlæg… ikk????? 
Overvej desuden lige paletten her… den er jo >>to die for<<…. prisen siger jeg ikke højt, men åh hvor er den lækker!! Kig her selv… hvis du tør. Blandt andet min yndlings Beauty Guru Jaclyn hill elsker paletten her til skyerne, men åh! 

Se fra 14:20 om Natasha Denona 

    Skriv svar