Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

KYLIE COSMETICS | LIPKIT+GLOSS+DUPES

2. august 2016
Jeg fik endelig fingrene i de flydende læbestifter fra Kylie Cosmetics. Personligt har jeg ikke den store erfaring med flydende læbestifter, da jeg kun ejer cirka en håndfuld. Jeg vil dog alligevel anmelde produkterne udfra egen erfaring og håber den hjælper jer lidt på vej. Selve processen med at få fat i produkterne her, kan godt virke lidt snørklet for nogle, de bliver nemlig sendt fra USA. Desværre er det også noget nær umuligt at undgå tolden når du bestiller fra Kyliecosmetics.com. tolderne ved altså allerede at indholdet i boxen overstiger de 80 kroner, som der er max beløbet for en told/import gebyrs fri shopping. Jeg har sågar hørt at man direkte går efter pakkerne fra Kylie. 

Jeg bestilte sammen med to andre, og det gjorde selfølgelig udgiften det mindre, og jeg vil tro at vi cirka betalte 280 kr pr. lipkit inkl gebyret, fragten, told osv. Det synes jeg faktisk ikke er så galt, og når man på forhånd er indstillet på at det er en udgift der kommer oveni – så følte jeg det var en acceptabel pris for de eftertragtede læbestifter. 
Jeg bestilte lipglossen Literally og lipkittet Candy K + Dolce K. Begge lipkits kommer med en lipliner og flydende læbestift. Jeg er blevet ret vild med liplineren i kittet da den er utrolig lækker, cremet og nem at bruge, den kan desuden spidses hvis man har en kosmetisk spidser (den er meget blød, så jeg tror at den blyantspidser vil kunne ødelægge produktet….??) Læbestiften er også smuk, men føles efter nogle timer utrolig tør på læberne, og det er ikke så rart. Det er ihvertfald den mest udtørrende flydende læbestift som jeg ejer, men jeg elsker altså det matte look, farverne og duften af produkterne her, og så holder de altså RIGTIG længe – og det må man vel tage med, når nu det er en ”Matte Liquid Lipstick”. Jeg har hørt mange blandede anmeldelser af kylies lipkits men jeg er altså fan. Jeg synes at den smukkeste af farverne er Candy K og den nye farve Kristen, trods den er mørkere end jeg fik indtryk af på nettet (husk nu at farven på dine egne læber også afgør hvordan produktet ser ud på DIG)… Jeg overvejer ret meget at sælge Dolce K – let me know if you’re interested! da den allerede minder mig om en jeg har, til den halve pris. 
Desuden har bloggeren Arzanbeauty lavet et lille billede med dupes herover. 
Har i nogle af produkterne fra Kyliecosmetics.com?? 

    Skriv svar