Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | AUGUST 2016 ♥

23. august 2016
Goodiebox tid!!!!! Som altid, glæder jeg mig til mine månedlige overraskelser fra Goodiebox og Look Fantastic boxen, og denne gang er ingen undtagelse. Temaet for boxen her er Bloggers Choice og det betyder altså at en håndfuld danske bloggere har delt deres favoritter med os i boxen. Mascha Vang, Julie Berthelsen, Signe Eflund, Cecilie Lind og Anne Mette Voss! 

Benefit They’re Real Tinted Primer Selvom jeg håbede på en mascara er produktet her UTROLIG interessant! Det er nemlig en primer til vipperne som samtidigt med at pleje, giver et fint naturligt vippelook. Jeg synes faktisk lidt det ligner at man har single lashes på, med mascaraen her, vipperne farves brune og ikke sorte, hvilket giver et SÅ fint look – så fint at jeg overvejer en brun mascara næste gang, at jeg skal købe en. 
Balance Me Super Moistrurizing Hand Cream Jeg elsker en god håndcreme, og denne virker til at møde mine standarter. Det er dog ingen hemmelighed at jeg er ved at være lidt træt af håndcremer, jeg har omkring 10 liggende og jeg når simpelhen ikke at få dem brugt. Jeg tænker dog at denne kommer med mig på job, hvor jeg ofte vasker hænder og derfor trænger til ekstra pleje – og så kan mine kollegaer jo også få glæde af den. 98,8 % naturlig og fri for en masse grimme ting. Dufter dejlig syrligt og fedter ikke. 
WET BRUSH Aquavent Paddle Hairbrush Selvom jeg har fået omkring 5 wet brushes i diverse boxe, så klager jeg ikke. For jeg elsker dem virkelig. Denne er den første jeg har fået som er firkantet og så har den smarte huller bagpå som gør at man kan have den med sig i badet og vandet kan slippe ud bagefter, så din børste ikke rådner eller andet ulækkert. Denne er super smart, og føles ligeså rart i håret som de andre Wet Brushes. Har man sart hovedbund som jeg er børsten her PERFEKT og jeg tænker også at den ville være super god til børnefamilien, ikke nok med at den fås i et hav af farver og mønstre så glider den nemt igennem håret. KLAR anbefaling herfra… og så gør det heller ikke noget at den er pink, vel? 
The Body Shop Honey Bronze Face Gel produktet her er nok det eneste i månedens box som jeg ikke rigtigt kan se mig selv bruge.. Jeg bruger BB cream til dagligt og kan ikke rigtigt læse mig frem til hvorvidt de kan kombineres og om produktet her ‘bare’ er en tinted gel eller om den går ind og har en selvbruner effekt? Selve ideen lyder dog fin, men jeg er altså lidt forvirret. Kunne være ideel til at give en fin glød i ansigtet, især hvis man normalt bruger selv-bruner, for så undgår man ofte ansigtet (hudpleje slider det jo alligevel af….) 

Clean Eau De Parfume Jeg har hørt SÅ meget om disse parfumer SÅ længe, og nu fik jeg endelig muligheden for at teste en af dem af.. Denne dufter så fint, frisk og sødt. En duft lige efter min smag (jeg fik RAIN). Jeg synes priserne virker noget dyre (395 kr. for 30 ml) men hvis nu produktet er drøjt i brug og holder hele dagen, er det måske det værd! Jeg tester løs, wehu! Lækker er duften dog. 
________________________________________

Alt i alt en SUPER lækker box, med produkter der som altid overstiger boxen pris flere gange!! Klik på billederne herudner for at tilmelde dig! 119 kroner om mdr + fragt og håndtering (indeholder affiliate link) 

Skriv svar