Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

TEST | Paul Mitchell Hårpleje

19. juli 2016
Jeg fik for en måneds tid siden lov til at vælge tre hårprodukter til test fra Paul Mitchell  og gik derefter i tænkeboks. Det endte dog med at jeg valgte følgende Super Skinny Serum, The Detangler og Shampoo Two. Altså en serum, balsam og en shampoo. Produkterne fra Paul Mitchell er til den dyrere side, men jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at man køber de rette produkter til ens hår og hovedbund, da det kan ende ud i både skæl, svamp og andre irriterende tilfælde, som ikke er helt lette at komme til livs. 
Shampoo Two Duften af shampooen her minder mig allermest om en slags sodavand? I don’t know, don’t ask ….Men det gør den altså! Og jeg kan lide det! Jeg valgte at teste produktet her, da dette er en såkaldt ”Deep Cleansing Shampoo”, altså en dybderens der går ind og fjerner rester fra diverse hårprodukter brugt i løbet af dagen. Jeg bruger shampooen her cirka en gang i ugen, der står der intet sted at den ikke kan bruges dagligt, det ville jeg dog ikke gøre – da denne dybde renser hår og hovedbund. Endnu bedre er den til dig med olieret hår, eller hår som hurtigt bliver fedtet, dette kan nemlig skyldes et overforbrug af produkter eller hårvask, og her går produktet ind og nulstiller på en måde. TIP hvis du har nyligt farvet hår, og ikke magter misfarvninger på din hovedpude, så kan produktet her bruges til at fjerne evt. overskydende farve. Kan købes her til 139,25 for 300 ml.

The Detangler jeg forelskede mig ret hurtigt i denne balsam, den dufter nemlig både friskt og lækkert, og så er den utrolig god. Balsamen her er meget flydende i konsistens og derved mere drøj i brug end den jeg normalt bruger, man skal dog lige være obs på dette ved brug, da jeg fik brugt meget mere produkt end behovet var til, de første par gange. Produktet her er ideelt til dig der har farvet hår over en årrække – som mig selv, og vil have noget liv tilbage i lokkerne. Jeg selv smed en colourb4 afrens i håret ugen inden jeg begyndte med produkterne her, for at fjerne eventuelle rester fra farvning – og ‘The Detangler’ har gjort mit hår føles let og lækkert. Som navnet antyder, ‘detangler’ gør den at håret er nemt at børste ud efter vask. Kan købes her til 139,25 kr. for 300 ml.

Super Skinny Serum denne serum er nok min favorit blandt produkterne her, den dufter stik modsat af de øvrige produkter – men HELT fantastisk. Jeg ville nok beskrive duften som æble-agtig! Serummen her er primært til at holde styr på flyvske lokker og til at tilføje lidt ekstra glans til håret. Jeg synes dog den hjælper med føntørringen også, altså, at det går hurtigere… ved ikke om det bare er i mit hoved dog? Jeg bruger cirka 1-1½ pump af produktet her, varmer det op i hænderne og fordeler derefter ud i håret, med primært fokus på spidserne. Kan købes her til 174,25 for 150 ml

Produkterne er sendt til test – holdninger er som altid egne.
(Jeg er blogger for billigvoks.dk som løbende vil sende mig produkter til test – hvis ønskes.)

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  19. juli 2016 den 18:07

  Omg!!! Alle tre produkter lyder som nogle jeg SKAL afprøve!!! Tak for anmeldelserne <3

Skriv svar