Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JULI

8. juli 2016
Månedens LF-BOX er kommet ind af døren, og ja piger, jeg har været liiiidt AFK (away from keyboard) men jeg har været på sommerferie og nydt det i fulde drag. Boxen her hedder Look fantastic Summer lovin’ edition – og indeholder som navnet indikere lækre sommer produkter. 
Nuxe Huile Prodigieuse Or Olien her er fantastisk, det ved jeg allerede, min søster knus-elsker den, og min har den også. Duften er dejlig og olien efterladen huden fugtet, lækker og med et snert af glitter. nam nam siger jeg bare. Fremhæver de solbrune stænger fint! 

Bellapierre Lip and Cheek Stain Jeg har før modtaget produktet her, dog i en koral farve som jeg ikke var så vild med, denne er dog rigtg fin og sommerlig. Produktet kan bygges op for en mere intens pigmentering, men jeg synes faktisk at den er fin som den er, kun ved en enkelt påføring. Man skal dog være lidt forsigtig når den påføres kinderne, da den er rimelig pigmenteret. 

MITI Bobbles jeg har fornyligt selv været ude og købe disse bobble elastikker, og jeg er faktisk rigtig glade for dem, mest af alt fordi de ikke efterlader en grim bue i mit hår når jeg har haft sat det oppe. Desuden gør elastikkerne bare ét eller andet som gør jeg får mere volumen med en høj hestehale! Disse er dog pink, som ikke er super ‘wearable’, så de kommer nok til at ryge i mit hår natten over eller når jeg renser ansigt / har hårkur på i badet. Jeg er ihvertfald glad for dem. 
Benefit Goof Proof Eyebrow Pencil YAAAAAAAASHHH GURL. Jeg kan ikke få armene ned, jeg ELSKER benefit, og har savlet over deres nyeste lanceringer af en bunke nye bryn produkter, blandt andet denne Goof Proof version (siger navnet ikke det hele???). Denne skulle kunne konkurrere med Anastasias bryn produkter og jeg har hørt SÅ godt om dem på Youtube og snapchat. Denne er ideel til begynderen, da pigmentet ikke er så intenst i produktet, og det derfor skal bygges op. Jeg kan personligt bedre lide et bryn look der er naturligt og ikke ser optegnet ud, og det holder produktet her MAX til. – kan dog bygges op for et mere skarpt look. 

This Works In Transit Camera Close-Up jeg har prøvet en håndfuld produkter fra This works før, blandt andet da jeg for nyligt boede på hotel, og de var sat frem til os gæster. Produkterne fra mærket virker rigtig lækre og jeg er blevet glad for især deres body lotion. Dette er et produkt med mange fordele – fungere både som maske, fugtighedscreme og primer – all in one. Skulle efterlade et dewy look, som jeg ikke ved hvor klædeligt ville være til mig, med min fedtede hudtype…. Jeg er dog klar på at give produktet et skud da det lyder og virker rigtig lækkert. 

Kebelo Silk Anti-frizz Cream Serum Kebelo og deres hårprodukter…. ja tak! dette er en creme serum som påføres i håndklæde tørt hår hvorefter det føntørres. På den måde er tørre-tiden hurtigere + håret efterlades blødt og lækkert, jeg har prøvet serien her før og den er bare HAMMER lækker. Glæd jer, hvis i har fået fat i boxen. 

    Skriv svar