Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JULI 2016 ♥

29. juli 2016
The Energy Box er månedens tema hos Goodiebox Danmark! Og navnet reflektere altså ganske godt hvad der er i boxen! Sol, sommer, lange dage og lyse nætter kræver nemlig at vi er liiiiiige dét mere på. Goodiebox er et månedligt abonnement hvor man hver måned får en håndfuld lækre produkter ind af døren – somregel indeholder boxen ét produkt som alene overstiger købsprisen på boxen, og gør derfor det hele dét værd. 119 kr + fragt og håndtering. Desuden opspare man bonus point ved at anmelde produkterne man modtager – disse kan bruges på en gratis box senere!
Gosh Copenhagen Minreal Waterproof Eyeshadow Wauv for en pigmentering, var klart min første tanke. Jeg som aldrig kunne drømme om at købe gosh…. jeg har måske skiftet mening…?! Men hold nu fest hvor er den her øjenskygge stift lækker, cremet og pigmenteret at arbejde med. nemt at have med i tasken og kan skrues op og ned som en læbestift. Prisen på denne er 89,95 kr. haps sir’ jeg bare.

Naked Lips Aftersun Lipbalm er man ligesom jeg selv, gammel kending ved Goodiebox, så ved man også hvor skønne læbe produkter Naked Lips laver, vi har nemlig før fået en lipbalm derfra – med superfruit i. Denne er en aftersun variant til læberne, og den dufter altså mindst ligeså – hvis ikke mere lækkert. Desuden gør den altså det job den skal og efterlader et fint shine på mine læber, så de både er og ser fugtede ud. Prisen på denne er 39 kr.

MyProtein Skinny Cookie som de hurtige måske bemærkede, så er denne altså ikke afbilledet. Næ, når man er sulten og halv-desperat så skal det gå hurtigt, og derfor røg denne ned. Men ih, hvor ville jeg ønske jeg kunne sige at jeg brød mig om den. Småkagen her var ALT for tør/melet i det, og smagen af citron er jeg virkelig ikke fan af heller. øv og ih! Prisen på denne er 19 kr.

Youth Lab Daily Sunscreen SPF 50 Normal/dry Skin jeg er lige begejstret nok for produktet her, men jeg havde altså ikke lige opfanget at det var en solcreme med let dækkeevne i, så første dag jeg brugte den, røg den altså på både ben, arme og i ansigtet… Jeg er dog vild med produktet, og synes faktisk slet ikke at den dækker rigtigt, og fungere derfor helt fortrinligt som solcreme. Don’t get me wrong, men jeg synes produktet her kræver meget før man har hele ansigtet dækket, og som ansigts-solcreme kan jeg bedst lide en mere flydende konsistens. Produktet her er fantastisk, men ville grundet prisen og hvor meget jeg bruger pr. gang, ikke kunne betale sig at købe for mig i fremtiden. Prisen på denne er 169,95 kr for 50 ml 

Kueshi Anticellulite Booster cremen her er utrolig let, lækker og dufter fantastisk, dog har jeg kun kunne teste den i kort tid, og kan altså ikke love jer at den virker. Jeg krydser dog fingre – men jeg ved nu ikke! Jeg kan dog dele nogle tips som ihvertfald virker – Bindevæv’s massage (ja, sugekop!), Styrketræning i de større muskelgrupper hvor cellulitis primært opstår og massere af vand! Prisen på denne er 149,95 kr.

Eleven Australia Miracle Hair treatment  JEG VILLE ØNSKE JEG KUNNE BRUGE PRODUKTET HER, men ÅH, hvor kan jeg bare ikke klare duften af kokos uden at blive dårlig…. hold kæft hvor er det ærgerligt, for jeg har hørt SÅ godt om produkterne fra Eleven Australia, men duften i produktet her er simpelhen for skrap til mig…………… ih! Prisen på denne er 149,95 kr.

    Skriv svar