Din Instagram her

 • Nr ens julekalender indeholder sdan en her klager man ikkehellip
 • Borderline obsessed maccosmetics patrickstarrr
 • Such a beauty teeezcosmetics
 • KONKURRENCE jeg har vret ude og snolde lidt hvad erhellip
 • Lidt af de sknne produkter der gemte sig i minhellip
 • Den her fik jeg i en box husker ej hvilkenhellip

Stribevis af granatæble

7. juni 2016
Jeg har fået skønne striber ind af døren fra Matas! Disse dufter friskt, sødt og dejligt af granatæble, og jeg har altså fået mig nogle favoritter i serien her. Shampoo og balsam er jeg ikke så glad for at eksperimentere med, så det giver jeg en chance en anden gang! Jeg har dog forelsket mig lidt i både deres håndcreme, showerfoam, bodylotion og body oil! 
Faktisk, er jeg blevet noget så glad for deres body oil som efterlader min hud blød og duftende. Selvom produktet her er en krops olie, så fedter den slet ikke, tværtimod. Et klart hit til sommer, jeg ved dog ikke hvordan mht. solpleje, om den tiltrækker ekstra glød som olie normalt gør eller ej. 
Matas striber er som i nok godt ved, matas’s egen plejeserie. Jeg har selv brugt deres skintonic+ansigstrens i årevis, jeg tror at det er 9-10 år siden, at jeg for første gang begyndte at rense min hud, og det var altså med striber fra Matas. Granatæble serien er dog blandt de nyere, og jeg er som altid positive overfor produkterne derfra. 

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  7. juni 2016 den 22:29

  Eeeeelsker striberne med granatæble – er misundelig! Vil afprøve body oil pga dig nu ? ?

Skriv svar