Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

NEW IN | REVLON+LOREAL

8. juni 2016
Okay, måske er den ikke helt ny alligevel for mig, mascaraen her, jeg har nemlig knus-elsket den i årevis, og det er der en selvfølgelig en særlig grund til…. Den er nemlig r** god. Børsten er en gummi børste som fleksibel og de små gummi hår derpå spreder mine vipper lige efter bogen ;-). False Lash Wings fik jeg første gang i mine hænder for en 3 års tid siden, vil jeg tro. Mine forældre havde været på sommerferie uden min søster og jeg, og vi fik derfor en lille gave med hver fra tax free shoppen i lufthavnen. Jeg fik altså 2 x mascaraen her og en flydende liner fra Loreal også. Desuden er dette en af de  mascaraer der ikke efterlader små sorte prikker/streger under mine bryn i løbet af dagen, jeg er fan! 
Denne foundation fra Revlon har jeg hørt mine Favorit youtubere snakke om i årevis, og da jeg selv fik muligheden for at teste den, sprang jeg altså på krogen! Formularen er dog ændret fra 12 til 24 timers ‘wear’ og det kan jo have en væsentlig betydning for produktets kunnen. Jeg må dog indrømme at den er lidt spøjs, selve dækkeevnen er rigtig fin og naturlig, og jeg forbliver faktisk mat i flere timer end jeg normalt ville (wehu for oily skin). Dog føles den noget spøjs på, mit ansigt føles klistret efter påføring, og det kan godt være lidt mærkeligt at skulle arbejde sin pudder ovenpå produktet efterfølgende, men jeg tror at det er noget man vender sig til. Det er dog et minus for mig, som jeg håber at revlon ville gøre om. Produktet her trækker nemlig rigtig mange flueben på kontoen herfra ellers. Den jeg har er specielt til olieret / kombineret hud og er i farven 180 Sand Beige. 
Som i kan se, kommer produktet uden en pumpe og i en lille kompakt glas flaske med skruelåg, og det kan jeg egentligt meget godt lide. Jeg tænker også at dette vil gøre at jeg kan få max udbytte af indholdet når produktet engang er ved at være tomt, en smal foundation børste eller vatpind vil nemlig kunne skrabe eventuelle rester ud.  

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  8. juni 2016 den 11:11

  Er nødt til at prøve den her mascara, hvis du siger den er god! – har været på jagt i årevis efter en, der er god til mine korte dumme vipper, der altid klistrer sammen… hvem ved, måske er den her et hit! :D

Skriv svar