Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JUNI

17. juni 2016
Månedens LF-Box er endelig klar til et review, jeg har nemlig testet størstedelen af produkterne her grundigt igennem! Desværre kom der aldrig et indlæg op for maj boxen, og det af den simple årsag at Lookfantastic har lavet rod i den, de har nemlig trukket pengene men aldrig sendt mig en box, så nu køre mail-samtalen frem og tilbage så jeg kan få mine penge retur (forhåbentligt!!!!!) øv øv, det er heldigvis første gang der er gået noget galt i mine snart 2 år som medlem, så jeg er ganske tryg ved fortsat at skulle anmelde boxene.. 
NAOBAY Natural & Organic Oxygenating Cream Moisturizing jeg falder fladt på jorden med begge arme i vejret for denne creme, den giver mig L I V! ja, lidt dramatisk måske men ih! hvor er den fantastisk. Jeg tænker egentligt at den var tiltrængt kroppen, men min hud i ansigtet knus-elsker den altså bare. Indeholder olier fra sesam, mandel og diverse grøntsager som hjælper med at bringe huden i balance. Noget min hud i den grad trænger til – jeg har lidt ‘stress’ udslæt ved kinderne som jeg håber at kunne slippe af med…  
Caudalíe Paris Premier Cru The Eye Cream øjencremen her er utrolig let og lækker. Den er enormt drøj i brug og holder derfor rigtig længe. Den dufter ikke rigtig af noget og er desuden også god til dig som har sensitiv hud. Cremen indeholder desuden kobber og sølv lignende støv som giver en illuminerende effekt som gør at man ser mere vågen ud og lysner området op omkring øjnene. Den de-puffer desuden hævede morgenøjne og giver et friskt look. 

Tan Organic Self Tanning Oil
olien her har jeg valgt at gemme til en særlig anledning, min søster bliver snart student og jeg tænker derfor at den ekstra glød vil gøre mig godt. Dette er en slags ‘gradual’ tanner, som betyder at den udvikler sig i løbet af dagen. Denne er i olie form og efterlader ingen streger eller fæl stank af brunecreme. Den udvikles i løbet af 6-8 timer og ønsker mig lækker solkysset hud hele året skal man blot smøre sig igen hver 3-4 dag. Produktet her skal ikke skrubbes af før der påføres nye lag, men blot smøres ind igen efter nogle dage. Er man ikke tilfreds med farven efter de 6-8 timer kan man påføre endnu et lag for en dybere glød. 

spa MAGIK BEAUTY BALM BB cream som navnet her antyder er produkter som disse næsten magiske. De tilpasser sig nemlig den hudtone de påføres, hvordan de gør det, ved jeg virkelig ikke! Så lidt magisk kan man vel godt kalde det! :-) Denne fugter huden og føles dejlig på, egentligt føles det bare som en helt almindelige dagcreme på huden, den plejer nemlig alt imens den giver dig fin dækkeevne – indefolder desuden spf. 15.

COWSHED ih hvor har jeg længe læst, hørt, og set meget til mærket Cowshed og altid med positive ord på vejen. Denne dufter skønt og plejer tørre hænder og neglebånd med olie fra Grapefrugt og coriander (det første lyder meget godt, det næste… øh.) men godt dufter den nu alligevel. Lad det ikke afskrække dig! Produktet her er fri fra sulfater og anbefales til vegetarer? (hvorfor ved jeg ikke, for man kommer vel ikke kød i en håndcreme….?) Måske der skulle stå veganere men hvad ved jeg – jeg kan ikke helt tyde hvorvidt produktet indeholder bi-produkter fra dyr. Cremen her er 50 ml så altså en hel almindelig størrelse håndcreme og desuden helt fantastisk til dig der har sensitiv hud også. 
MR BLANC Teeth Withening Strips mine meninger om produktet her er meget delte, og det med god grund. Jeg ved godt at det er det ældste salgstrick i bogen, men jeg synes nu alligevel at det er lidt frækt af LF at bruge det. Jeg er nemlig SUPER begejstret for produktet her, jeg kunne nemlig se en forskel på mine tænder efter alle tre pakker af produktet her var brugt op, de var nemlig hvidere, dog skal man bruge et 14-dages kit for en fuld effekt, og det synes jeg nu er lidt frækt. Jeg er nemlig super glad for produktet, men synes ikke det er fair at man skal købe mere af det på deres hjemmeside for virkelig at se dens virkning… hm. Smart eller tarveligt? jeg ved det ikke helt…. 
KORRES Basil Lemon Albahaca y Limón Showergel jeg kunne drikke produktet her, duften minder mig nemlig om en frozen limonade eller en Mojito,…. MH!!!! Denne skal med mig til Silkeborg, hvor jeg nogle dage skal være på hotel og se byen. fin lille rejsestørrelse som jeg kan have med mig rundt. Korres i sig selv fortjener jo en klapsavle for deres produkter, så jeg ved uden at have testet denne i dybden at jeg vil elske den. 
Boxen kan findes her

 • Svar
  Bibbi Levinsen
  19. juni 2016 den 14:04

  Ijhh du lokker mig! Får helt lyst til at bestille!

Skriv svar