Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

FAVORIT STRIBER | Matas

28. juni 2016
Havtorn Shampoo+Balsam produktet her er faktisk nyligt lanceret, men en af mine favorit opgaver som blogger, er at få lov til at teste produkter før de kommer ud. Jeg forelskede mig fuldstændigt i serien her, ikke nok med at duften er dejlig så er produktet også i en lækker sol gul honning farve. 
Luksus Bodycreme cremen her er fed og lækker uden at fedte helt vildt. Den plejer min hud når den skriger efter fugt. Duften er skøn og cremen indeholder collagen som øger fugtigheden og gør den mere smidig.
Dagcreme kombineret hud produktet her, ansigtsrensen og skintonic’en er alle produkter jeg har brugt siden jeg var omkring 15 år gammel, det er altså mange år efterhånden. Men hvorfor også skifte noget ud der fungere, jeg bruger den ikke hver dag mere, det indrømmer jeg gerne, men min beskæftigelse som beauty-blogger gør også at jeg løbende tester tonsvis af forskellige cremer. Produktet her vil dog altid være et jeg kan anbefale, især til  den helt unge ud. 
Alt-i-en ansigtsrens Matas’s ansigtsrens har de sidste 7-8 år været en del af den måde jeg tager min makeup af om aftenen, den svier nemlig ikke i mine øjne og fjerner både bryn, mascara og evt. rester / overskydende fedt der sidder på huden. 
Skintonic Normal hud Den nyeste i min nostalgiske trio, denne skin tonic er perfekt til mig efter en rens af huden, eller efter badet om morgenen, når man har været i bad og står under det varme vand åbner huden nemlig for porene for fuld skrald – og her kommer skin tonic’en ind og lukker til igen. Desuden tager den alt overskydende olie eller snavs på mit ansigt. 
Aloe Vera Bodyscrub scrubben her er også en gammel klassisker. Absolut ingen hemmelighed at jeg ELSKER en god scrub, om det så er til ansigtet eller til kroppen, for pokker hvor føltes det altså bare LÆKKERTTTTTT! Denne er super skøn, og jeg er stor fan. Hvad er bedre end glat blød hud????
Root Volume Spray produktet her er perfekt til mit rå-flade hår…! Efter at jeg har været i bad så sprayer jeg det ind ved rødderne, reder håret og føntørre derefter håret med hovedet nedad. På den måde får jeg et luftlig look med masser af volumen som holder hele dagen. Evt. kan man spraye med lidt hårspray eller hårpudder for et ekstra løft. 
Alle produkter findes selvfølgelig på MATAS.DK

    Skriv svar