Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

M.COSMETICS | PRO Makeup Svampe

11. maj 2016
Jeg tror ikke det er gået nogens øre eller øjne forbi at den ‘nye måde at påføre foundation, concealer osv med at med en svamp! Men altså ikke hvilken som helst svamp, næ, sådan en sjov rund en af slagsen med en spids på! Ja… jeg er lidt bagud, men jeg har altså først fået afprøvet dem nu, men derfor synes jeg ikke at i skal snydes for en lille anmeldelse af produktet her. En del producenter er kommet ud med deres egen makeup svampe efter den MEGA hypede Beauty Blender kom på markedet, produktet jeg har, er dog ikke den originale, men matas’s egen serie M.Cosmetics version. 

anvendelse: jeg kan forstå på diverse makeup sider jeg er medlem af, at det ikke er alle der ved hvordan produktet her bruges. MEN, det er vigtig at man holder den under rindende vand og lader svampen absorbere en del vand, det gøres bedst ved at presse svampen sammen i hånden under vandet og derefter løsne grebet langsomt, på den måde suger svampen vandet i sig, for det er jo trods alt en svamp. Herefter vrides produktet efter bedste formåen så svampen istedet er let fugtig og derfor nemmere at arbejde med.
Pro serien her kommer i to varianter Pro Blending sponge & Pro Mini sponges 2 stk. Mini svampene kommer i en pakke a to styk og er ideelle til concealer og creme-contour, da de er mindre og perfekte til at komme omkring f.eks. i øjenkrogen under næsen eller til at lave en skarp contour linje. Den store Blending Sponge er perfekt til foundation og BB-creme, og har du tør hud kan du med fordel putte 1-2 dråber olie på svampen sammen med din foundation, på den måde tilføre du din hud både fugt og dække evne. Glider din makeup af i løbet af dagen eller vil du have den til at holde længere? …Så kan du med fordel spraye din favorit setting-spray på svampen inden din foundation. 
Det er vigtigt at vaske svampen ofte, den vaskes på samme måde som den gøres våd ved brug, blot med brug af mild sæbe oveni, jeg fortrækker en mild sæbe uden parfume og andet gøgl.

Svampene kan købes i på MATAS.DK + I deres fysiske butikker. (Pro blending sponge er desuden nedsat pt)

    Skriv svar